Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hány napos terhességet lehet...

Hány napos terhességet lehet tesztel kimutatni? Ti mikor teszteltetek? Mikor meg kellett volna jönnie a menszinek?

Figyelt kérdés
2010. okt. 23. 16:42
 1/6 A kérdező kommentje:
:) szeretnék minél hamarabb..amikor már biztosan kimutatható, ha terhes vagyok...
2010. okt. 23. 16:42
 2/6 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy nem mindenkinél mutatja ki korán a teszt a terhességet! Ezért pl. én minél később szoktam tesztelni, annál biztosabb eredményt kapok. Mert nem szeretnék csalódni, aztán később meg kiderül, hogy mégis terhes vagyok...Akkor inkább akkor tesztelek, amikor már biztosan kimutatja! Én Október 29-30-ra nem várom a mensim. Ha késni fog legalább 1 hetet én csak akkor fogok leghamarabb tesztelni reggeli első vizelettel!
2010. okt. 23. 16:48
 3/6 A kérdező kommentje:
Ejha..akor még sokat kell várnom.. De igazad van, jobb akkor, amikor már biztosan kimutatja... csak..ezek a napok, amíg várakozni kell, éveknek tűnnek...:)
2010. okt. 23. 16:50
 4/6 anonim ***** válasza:

Hát az biztos!!!! Már én is alig bírok magammal. Illetve nem is bírok. Teszteltem már, pedig még nem is kéne megjönnie, de ebbe beleőrül az ember. Valami mintha ott lenne, veszel még egyet,aztán még egyet...

Szerintem mensi napján azért már lehet. Legalábbis azt megpróbálom megvárni! :)

2010. okt. 23. 17:04
 5/6 anonim ***** válasza:

Én 21.-ére vártam. Akartam várni a teszteléssel 1 hetet, de már pénteken (22.-én) reggel teszteltem, mert nem bírtam tovább a várakozást. Akkor eléggé halványan, de pozitív lett. Ma újra teszteltem, és most erőteljes 2 csíkom volt. :):)

Drukkolok neked, remélem neked is 2 csíkos lesz!

Egyébként többféle teszt van. Van olyan, ami a menstruáció elmaradásának a napján már kimutatja a terhességet. Én ilyen tesztet vettem. (A Rossmannban van sajátmárkás teszt, elég olcsó, és mondom, nekem már most kimutatta.)

2010. okt. 24. 09:24
 6/6 anonim ***** válasza:

Maximálisan meg tudlak benneteket érteni... A végefelé már nem is a napokat, hanem az órákat számoltam a mensi napjáig.

Szóval tudom, min mentek keresztül.. De kitartás lányok!!! (A kérdés feltevőjének, és az előző válasz írójának is.)

Amúgy tüneteitek vannak? Mert nekem már van néhány.

Mindenképpen írjatok, hogy mi lett az eredmény!!!

2010. okt. 24. 09:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!