Ha 5 nap késés után a 10-es teszt csak halvány pozitív, az mit jelent? Január 7-én voltunk utoljára együtt, az már több, mint két, annak már nem erős pozitívnak kéne lennie?
Ha csak úgy nem, hogy 10-11-én volt ovud, addig várakoztak a kis fickók, és akkor még esetleg belefér a halvány teszt.
Mondjuk inkább kémiaira tippelnék sajnos. De az egészséges terhesség se zárható ki teljesen.
Szerintem se fog tudni semmit mondani az orvos. Ha akkora baba lenne, hogy látszik az uh-n, akkor a teszt is erősebb lenne.
Kivéve, ha te vagy az a ritka lény, akinek nem jut be a hcg a vizeletébe. Volt már életedben pozitív terhességi teszted? Ha nem, akkor anyukádnak volt? De mondom, ez is nagyon-nagyon ritka.
Amúgy ha simán két nap múlva megismétled a tesztet, valószínűleg kiderül az igazság, mert erősödnie kell.
Ha ki akarod zárni, hogy csak a vizeletbe nem kerül be, akkor lehet venni otthoni hcg vértesztet.
#5! Nem lehet az a ritka kivétel, mert van + tesztje, csak halvány. Viszont lehet olyan, mint én, akinek nagyon kevés választódik ki a vizeletben a vérhez képest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!