Mite utalhat az átlátszó, zselés hüvelyváladék?
Figyelt kérdés
December 26-án kezdődött az utolsó menzeszem. Azután az első próbálkozós hónapban vagyunk a párommal, babát szeretnénk.
Középidő táján többször együtt voltunk párommal. Figyeltem a hüvelyváladékomat, akkortájt nehéz volt az ondó miatt megállapítanom. Most ciklusom felé járok, 27. napom. Tegnap és ma, pisilés után a WC papírom maradt egy átlátszó, zselés hüvelyváladék. Leszedtem a wc papírról, hogy pontosabban meg tudjam állapítani. Ez nem olyan tipikus tojásfehérjeszerű, mert ez annál tömörebb, mintha zselé/zselatin lenne.
Ez mire utalhat szerintetek?
Tudom, hogy minden test, szervezet más, de kíváncsi vagyok, hátha tapasztalt-e ilyet valaki.
Bocsánat, ha túl részletesen írtam le. :D
jan. 21. 15:06
11/11 anonim válasza:
Ha hosszúak a ciklusaid akkor szerintem inkább most lesz csak ovulációd. Csinálj egy ovulációs tesztet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!