Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Bízzak a halvány csíkban?

Bízzak a halvány csíkban?

Figyelt kérdés
többen is írtátok nekem válaszként(amit köszönök)hogy csináljak tesztet.ma csináltam.halvány volt a 2. csík.csináljak még egyet?ha igen,mikor?bízhatok ebben az erdményben?volt úgy hogy két teszt is + volt,mégsem voltam terhes.mit tegyek?(én voltam az,aki nem bírja a kávé szagát,de inni igen)nagyon sok bennem a kétely.
2008. jan. 7. 23:11
 1/4 anonim válasza:
100%

Szia!!Remélem hogy gratulálhatok...De nem akarom elkíabálni.Habár szerintem halvány csík is csík!!:):)

Én csütörtökön fogok szerintem tesztelni és egy halváncs csíknak is örülni fogok!!!

2008. jan. 7. 23:20
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem három teszten is nagyon halvány volt a csík, alig akartam elhinni, de azóta már tudom igaz. Bízz a halvány csíkban is!!!
2008. jan. 8. 08:38
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne költs több tesztre a halvány csík is csík!Szerintem irány a doki! Sok sikert!
2008. jan. 8. 11:59
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

A csík az csík, remélem összejött nektek is:)

Nekem is halvány csík volt múlt héten, még aznap csináltam egy másikat, az is halvány volt. Holnap megyek dokihoz.

Szerintem csinálj még egyet és jelentkezz be az orvosodhoz.

2008. jan. 8. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!