Nem sikerül a baba akkor mit tehetünk még?
Sziasztok!
1 éve elment az első terhességem , voltam kivizsgáláson de nem találtak semmit . jövöhőt után lessz egy hormon vizsgálat de jelenleg kivagyunk .
most lett egy év után ma kellet volna megjönnie de negatív volt a 10-es teszt hozzá tenném elkezdett egy hete a mellem és a melbimbóm érzékeny lenni . este elkezdtem barnázni ami minden menstruáció elött pár nappal szokott lenni . mindig tű pontosan jön meg és emiatt hittem a napokba most talán sikerült :/. probálkoztam keresgélni mások is járnak e ebbe a cipőbe , és az egyik kommentnél láttam ,hogy a barnázás egyáltalán nem normális és progreszteron hiányt jelent ami befolyásolja a terhességet . lehet ,hogy ez ál a háttérbe ? emiatt nem marad meg a terhesség ? mindig a mestruáció után 1 héttel szinte minden nap 2 hétig probálkozunk és nem tudjuk mit tehetnénk . Bízom benne ,hogy valaki tud valami okosat mondani :) Előre is köszönöm szépen ! szép estét 26L
"voltam kivizsgáláson de nem találtak semmit"
Mert nem rendes kivizsgáláson voltál, és egyébként a férfinak is el kellene menni.
Meddőségibe menjetek, ne sima nőgyógyászhoz. Ha barnázol, akkor progeszteron hiányod van valószínűleg.
A 14-es teljes körűen elmondta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!