10 dpo teszt nagyon nagyon halvány teszt?
Sziasztok! Van itt olyan, aki esetleg csinált a 10.dpo-n tesztet, és NAGYON halványan esetleg mintha látszana rajta valami, és végül baba lett? :) Van róla képetek? Megmutatnátok? :)
Ma reggel csináltam egyet, 5 percen belül mintha látszott volna rajta valami a tesztcsík helyén, de nem vagyok benne biztos. Ha nagyon koncentrálok csak akkor látom. Rögtön csináltam róla képet amikor megláttam (tesztelés után kb 5 perccel, 10 perc a határideje ennek a tesztnek).
Szívesen néznék meg ilyen teszteket, meg olvasnék, hogy van-e értelme reménykednem, meg esetleg újra tesztelnem :)
(Kedden (01.16.) lenne a nemvárt napja ovu szerint)
Szia!
Nekem ez 10.dpo, ráadásul időn túl jött ki (25-ös):
Ez pedig következő nap (10-es érzékenységű):
Azóta 11 hetes terhes vagyok :)
Nagyon lassan indult be, de amikor időn túl megjelent valami éreztem, hogy ebből baba lesz mert sok-sok ilyen tesztet csináltam már es sosem volt száradási csík rajta :)
Nem, mások is látják, mintha nagyon halványan lenne ott valami sötétebb csík. Tényleg nagyon halvány. Száradási nem hinném, a képek kb 5 perccel tesztelés után csináltam.
11.dpo előtt keveseknek látszik. Ismételd meg holnap. Ha a mai pozitív lenne, holnap jobban kell látszon.
10.dpo-n nekem a facelle egyértelmű halványka volt és a 25-ös x-epilen is színe volt, csak azon kellett neki 10 perc.
Előtte levő nap a 10-facelle még full negatív volt. Ezért meg is lepődtem másnap.
Én őszintén megvallva negatívnak látom a teszted. Rengeteget szoktam csinálni, szóval láttam már mindent.
De ettől független lehetsz terhes, csak ez a teszted negatív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!