Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » X-epil tesztnél volt ez...

X-epil tesztnél volt ez valakinek?

Figyelt kérdés

Lepisilőset vettem, de mivel féltem, hogy nem találom el, ezért pohárba dugtam... :)

Mikor elkezdett felfele menni a pisi, és színeződött el az a rész, ahol a csíkok vannak, akkor a teszt résznél tök erősen ott megjelent a csík, majd eltűnt.

Nagyon halványan pár perc után is látszódott, de annyira halvány, hogy inkább nem veszem + nak. Így egy óra után is látszik, persze erősebben, de tudom ez nem számít.

Az jelenthet valamit, hogy az elején egy kis ideig olyan erősen kijött? De mért tűnt el?

jujj de hosszú lett, bocsi... :)

2010. okt. 23. 09:22
 1/7 anonim ***** válasza:
a kontrollcsikról v. a terhességet jelző csikról beszélünk?
2010. okt. 23. 09:26
 2/7 anonim ***** válasza:

Érdekes valóban. Én inkább vennék egy újat és megpróbálnám megint.

Zárjelben megjegyzem, szerintem azzal nincsen gond, ha nem lepisilted, hanem pohárba mártottad.

2010. okt. 23. 09:30
 3/7 anonim ***** válasza:

első v.

a második v. is jól mondja de fontos hogy 10mp-ig tartsd benne a pisiben a tesztet a vonalig -

én a teletexten szoktam mérni..

2010. okt. 23. 09:34
 4/7 A kérdező kommentje:
Na szóval, mikor a pisibe mártottam, és ment felfelé a színeződés, ott először a tesztes csík lett erős, aztán meg a controll csík, (így jönnek sorba ugye) majd a tesztes eltűnt (illetve nagyon halvány lett).
2010. okt. 23. 09:35
 5/7 A kérdező kommentje:

vennék én most is még egyet, de 23-a van.... :S

Egyébként bocsi, nem tudtam érthetőbben leírni...

Bonyolult a helyzet :D

2010. okt. 23. 09:48
 6/7 anonim ***** válasza:

Szerintem nyugodtan pisilj rá, sokkal kényelmesebb, mint pohárba mártogatni. De nem hinném, hogy ez probléma lett volna, mert a kontroll csík megmaradt rendesen. Amúgy, ha megmaradt a teszt csík is, de halványan, inkább pozitívat jelent szerintem, de nem merem kijelenteni biztosra, nem voltam ott.

Amúgy ügyeletes gyógyszertárban (van egy pár pesten), ill. benzinkúton is lehet kapni szerintem tesztet ilyenkor.

2010. okt. 23. 11:42
 7/7 A kérdező kommentje:

Igen, ez nekem is eszembe jutott. :)

Uh vettünk is egyet, Gabrielt. Arra az van írva, hogy 40mp-től 5 percig lehet kiértékelni. 1-2 perc után egy nagyon-nagyon halvány valami ott volt, de ényleg annyira halvány, hogy mikor a gyerkőcöt megkérdeztük, hogy hány csík van, ő egynek látta elsőre.

Most már megpróbálok türelmesen várni... Muszáj lesz, mert a férjem több tesztet nem vesz, azt mondta. (illetve elvileg hétfőn érkezik meg amit rendeltem vateráról.)

2010. okt. 23. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!