Szerintetek ma ovulálok?
Figyelt kérdés
Nagyon fáj a jobb petefészkem egész délután ezért gondoltam csinálok egy ovu tesztet.
2024. jan. 13. 18:17
12/18 NemFogodKitalálni válasza:
A képek alapján már a tegnap estid is negatív volt, hiszen a tegnap délelőtti az erősebb.
13/18 A kérdező kommentje:
Szóval akkor ha jól értem vagy tegnap vagy pedig ma fog megtörténni az ovu?
Olyan vakon vagyok..😅
2024. jan. 14. 10:22
14/18 NemFogodKitalálni válasza:
A legerősebb lh teszt számít pozitívnak. Mivel ez neked tegnap volt délelőtt, tegnap volt, ez azt jelenti, hogy tegnap volt a legmagasabb a luteinizáló hormonszint. Onnantól számítva 12-36 órán belül megtörténik a tüszőrepedés. Tehát valószínüleg ma ovulálsz.
15/18 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2024. jan. 14. 11:51
16/18 NemFogodKitalálni válasza:
Most nézem amúgy, hogy a tegnap délelőttinél sem volt erősebb a tesztcsík a kontrollnál. Lehet, hogy tegnap előtt volt volt pozitív, és már a tegnap délelőtti számít negatívnak. Nem tudhatjuk, mivel tegnap előtt nem teszteltél, hanem tegnap csináltál egy random tesztet. Lehet, hogy tegnap volt tüszőrepedés.
17/18 A kérdező kommentje:
Igen én is erre gondoltam. Csak ugye tegnap kezdett el fájni a petefészkem ezért csináltam a tesztet mert érdekelt,hogy ez most a peteérés-e.
Szerintem is korábban volt pozitív a teszt és a tegnapiak már a negatívak.
2024. jan. 14. 12:22
18/18 anonim válasza:
Vagy ma volt a peteérésed( ovuláció)vagy még az éjjel.. Ha volt szex tegnap vagy tegnapelött akkor lehet belőle baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!