Csökkenő hcg esetén mikor várható a menstruáció?
Sajnos úgy néz ki, ez a terhesség megszakad. Kedden 40 volt a hcg szint vérből csütörtön pedig 29.9.
Ha jól gondolom semmilyen csoda nincs és ebből bizonyosan nem lehet baba.
Szombat van és még mindig megvannak a tüneteim...émelygés, cicik néhá fájnak és fájdogál a hasam. Olyan enyhén mensisen. De még mindig terhesnek érzem magam. Teszt is pozitív továbbra is.
Csökkenő hcg esetén még lehetséges a méhen kìvüli terhesség is? Ez miatt is aggódok :(
Akinek volt hasonló, mikor indult be a vérzés/mensi? Jó lenne túl lenni rajta és újra próbálkozni.
Természetesen megyek dokihoz is, hogy egyrészt kitisztultam e vérzés után, vagy, ha nem jön meg, akkor pedig azért nehogy méhen kívüli legyen.
El vagyok keseredve és nagyon türelmetlen is vagyok. Kb 5-6 napja késik. Tesztjeim szép pozitívak voltak és sajnos stagnáltak.
Elég nehéz azt várni, hogy megszakadjona terhesség és magától elmúljon :(
Ilyen fiatalnál, amikor épp csak elindult, nem nagyon szokott műtét lenni, csak kis türelem kell. Én már írtam neked a másik kérdésednél. Most végre újra terhes vagyok és nagyon remélem, hogy ez happyend lesz. Tegnap már hallgattam a szívhangját és láttam a kis cukit. Reméljük, neked is minél hamarabb sikerül. Drukkolok!🤞
Már csökkenő hcg 70 volt mikor nézettem(kb mikor meg kellett jönnie) 2 nap múlva 40
Nekem így 4 napot késett de megjött . Nyugi ebből műtét nem lesz mert nincs is mit műteni.
3-as, szuper hír, jó egészséget nektek :)
Én is bízom benne, hogy ez után, talán ez csak kémiai, hamar jön egy új terhesség :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!