Lehetek így terhes ?
Kérlek normális válaszokat írjatok!
A barátommal elvesztettem par napja a szüzességem , a menstruációm legutolsó napja után . A ciklusom 27 napos .
Először használtunk óvszert rendesen . De mikor egy kis idővel rá csináltuk ( pár óra) , nagyon “belemelegedtunk” és egy pár lökés óvszer nélkül történt ( tudjuk hogy hülyeséget csináltunk) , de nem élvezett el , de ezután felhúzta és úgy folytattuk.
Az előváladéktól teherbe lehet esni , barátom aztmondta hogy ő nem érezte azt ( elvileg nem mindig lehet érezni én úgy olvastam) .
Kioktatást kérlek ne , megérdemeljük de tanultunk belőle , de lehetek így terhes ? Ha előtte pár órával már elélvezett , az befolyásolhatja?
Tesztet mindenképp fogok venni , csak nemtudok megnyugodni , mert minden oldalon mást írnak ezzel kapcsolatban.
18/L
Rendben , köszönöm a válaszaitokat , remélem nektek lesz igazatok.
Csak nagyon félek , és alapból MINDENT túlstresszelek és egyszerűen nemtudok lenyugodni.
Jesszusom..🤣 28as válaszod után nem tudom elképzelni hogy magyarul olvasol illetve azt sem hogy felis fogod amit olvasol egy női ciklusról. Higgadj le.
Na most tegyük helyre.
Azt írtad, utolsó nap után eggyel történt. Az ovuláció nem lehet 3nappal később, ha átlag 5 napig van meg, akkor is minimum egy hét az ovu, miután elmúlt a mensid.
A sperma 24 órát életképes.
Amire te gondolsz, a beágyazódás, az valóban 5-7 nap, csak ahhoz megtermékenyítés kell az ovu napján, élő spermával.
35-ös
Teljesen összevagyok zavarodva ebben , a sperma akkor most 3-5 napig életképes vagy 1 napig ?
A ciklusom 28-32 napos . A menstruációm 6 napon át tart.
Ha a 28 napos ciklussal számolok , akkor a peteérésem 9-én lenne .
Az aktus 1-jén történt , maximum előváladék miatt kerülhetett a hüvelyembe spermium. (kövezzetek meg , ebbe tenyleg osszezavarodtam de remelem értitek) , viszont az első és második alkalom között a barátom volt pisilni . Ha jól néztem utána , akkor így kevesebb esély lehet a spermiumoknak.
Ha 5 napig életben marad , akkor kb hatodikáig ,viszont már 4-én termékeny időszakba vagyok , ez nemtudom mennyire befolyásolja e .
Ezeket összevéve , mennyi az esély a terhességre ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!