Lehetek így terhes ?
Kérlek normális válaszokat írjatok!
A barátommal elvesztettem par napja a szüzességem , a menstruációm legutolsó napja után . A ciklusom 27 napos .
Először használtunk óvszert rendesen . De mikor egy kis idővel rá csináltuk ( pár óra) , nagyon “belemelegedtunk” és egy pár lökés óvszer nélkül történt ( tudjuk hogy hülyeséget csináltunk) , de nem élvezett el , de ezután felhúzta és úgy folytattuk.
Az előváladéktól teherbe lehet esni , barátom aztmondta hogy ő nem érezte azt ( elvileg nem mindig lehet érezni én úgy olvastam) .
Kioktatást kérlek ne , megérdemeljük de tanultunk belőle , de lehetek így terhes ? Ha előtte pár órával már elélvezett , az befolyásolhatja?
Tesztet mindenképp fogok venni , csak nemtudok megnyugodni , mert minden oldalon mást írnak ezzel kapcsolatban.
18/L
még annyit , hogy mióta elvesztettem azóta kicsit pecsételő barnás vérzésem van és puffadok kicsit.
Ez jelenthet bajt , vagy lehet köze a terhességhez pár nap alatt ?
Várható menstruáció elött 1-2 nappal ritka, de nem lehetetlen. Az előváladékot meg nem érzi, sperimum kb a férfiak felénél alapból van benne, ha volt elötte aktud akkor valószínűbb, a pisilés valamennyire kimossa, de ez így kb orosz rulett. Szóval valamennyi esélye van, kevés, de van. Tesztelni az aktus után kb 2 héttel érdemes, elötte teljesen felesleges.
Ilyet pedig ne játszatok, hogy "csak egy kicsit beteszem gumi nélkül" 🙂. Most valószínűleg megúsztad, de hidd el nem éri meg. Sem a streszt, sem a nem várt gyereket az a pár másodperc. Ha ennek a kalamajkának vége menj el nőgyógyászhoz, amúgy is illik egy rákszűrést levetetni 18évesen hamár nemi életet élsz és kérj fogamzásgátlái tanácsot. Ha gyógyszert választotok elötte ragaszkodj egy laborhoz, hogy van-e trombózis hajlamos (mert akkor nem szedhetsz), de már sokféle módszert tudnak ajánlani. A gumihoz is ragaszkodj, ilyen fiatalon az a legjobb, inkább védekezz duplán (tabi+gumi), mint a sok stressz, nem kívánt terhesség vagy valami betegség.
14es!
Nem menstruáció elött történt1-2 nappal az aktus. A kérdésben leírja, hogy a menstruáció legutolsó napja után történt az eset.
Figyi, ad 1. menstruáció után egy nappal extrém ritka, hogy valaki ovuláljon, ad 2. Minimális mennyiségű sperma kerülhetett csak be (oké, tudom 1 is elég, de azért esélye elég csekély) ad3. Ha ovuláció előtt nézed a méhnyaknyákot, az ilyen tojásfehérje jellegű. Na most abban a nyákban tud túlélni egy spermium kb 3-4 vagy akár 5 napot is. Szerintem te neked ettől még messze van a helyzet, kb félidőnél szokott ilyen lenni.
Amúgy ilyen esetek miatt tudom ajánlani a szimptotermális módszert, és húzzatok gumit.
Szerintem nem lesz gond! Naggggyon kicsi a valószínűsége annak, hogy terhes legyél. :)
Az ovulációm a mai naptól kezdődik .Az aktus 3 nappal ezelőtt történt , tehát ha életben maradnak a spermiumok 3-5 napig , akkor lehetséges hogy a napokban beágyazódjon ?
Borzasztóan félek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!