12dpo-n negatív tesztet már biztosra vehetem?😭 20 érzékenységű teszttel !
Volt már + teszted valaha?
Ha nem akkor nem tudhatod hogy termelődik nálad a hcg.
Nekem ez 100% lenne, sok terhességem volt ezért tudom, kémiai, missed 3 gyerek.
Hát biztosra ezért ne, de nem jó jel, ha ilyenkor még negatív a teszt. Ha reggel csináltad.
Napközben még jobbak az esélyek, ha mondjuk sok vizet is ittál előtte.
Sajnos 10 -t nem kaptam!
Nem ,ma délután teszteltem!
Holnap reggel tesztelek akkor!
Köszi mindenkinek
20 van itthon
Dehogy! Ez akkora baromság. Azok találták ki, akik már a szex után 3 perccel tesztelnek és ha végül tényleg terhesek lesznek megmagyarázzák a hómező tesztről, hogy nekik már akkor is 2 csík volt csak halvány.
Igen, van, akinek mindig kimutatja, már 10.napon, ld.#2 válaszoló.
Nekem 13.dpo-n, alig látható volt, fotón kb.semmi. 2.nappal később erősebb, de még mindig baromi halvány.(Ha mellé teszek egy + tesztet, azt mondanám, azon nincs is semmi.) Mindenkettő 10-es teszt reggeli elsőből. A másodiknál bőven 100 fölött volt a hcg vérben, mert néztem.
Tudod, mikor lett 2 egyforma csíkom tízes teszt, reggeli elsőből? Vérben 30ezres hcg-nél!!!(Tudom, mert akkor is mértem.) Szóval nekem 12.dpo-n 20-as teszt olyan negatív lett volna, mint ide Lacháza. Mégse voltam kevésbé terhes, mint mondjuk #2. Egyszerűen kevés választódik ki nekem vizeletben. Nem vagyunk egyformák! Viszont halálra idegesítettek ezek a tuti, hogy nem vagy terhes, ha szex után nem ugrik le a csík a 25-ös tesztedről okoskodók🤦🏽♀️
És mégis miért nem mindegy nektek h nem várja ki a késés napját, a saját pénzét költi nem a tiéteket.
Nem ismeritek, nem tudjátok miért tesztel korán.
Pl én sem vártam ki, mivel igazolt progeszteron hiányom van, így a 10-es teszttel már késés előtt 6 nappal kezdtem a tesztelést minden reggel, mert ahogy pozitívra váltott azonnal el kellett kezdenem a progi szedését...
Kedves 9 !
Pontosan igazazad van!
Egyszerűen nem is értem ,nem rég óta vagyok irt a gyakorin de iszonyat mi megy a kötöszködés ezerrel!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!