Másnak is kezdődött így a terhessége?
Ciklus közepén/kétharmadánál járok és pár napja brutálmód fájnak a melleim, nekem ilyenkor nem szokott. Emellett tegnap este óta hányingerem van, kavarog a gyomrom émelygek, nagy nehezen el tudtam aludni de most reggelre se lett jobb. Hányni nem hánytam, de a hasam megy kicsit.
Ez lehet egyáltalán terhesség (enyhe hasmenést okozhat?) vagy csak összeszedhettem valami vírust + rejtélyes módon fájnak a melleim? Veszek ma egy tesztet, csak kíváncsi vagyok tapasztalatokra.
"Nem csak ciklus közepén lehet teherbe esni"
Ovulációval fogan egy gyerek ami van akinél a ciklus 12.napján van, van akinél a 14.( többség) és van aki a 21.ciklusnapon ovulált mint én. Tudod mikor ovuláltál? Mellfájdalom lehet pms tünet is.Illetve a hányinger hasmenés tünetedből kiindulván, elkaptál valamit mert a páromnak is megy a hasa meg hányt.Valami terjeng.Mikor kell megjönnie a menstruációdnak? Terhestünet akkor van amikor a szervezeted hcg-t kezd termelni.
Ez vírus lesz inkább.
Egyrészt hasmenés terhes tünet?! 😅
Masrészt a terhestünet nem ilyenkor jelentkezik. Inkább az 5-6.hét körül.
Másnak is kezdődött így a terhessége?
Nem
#6 én is azért gondoltam rá, mert olvastam/hallottam ezt már mástól is.
Vírus amúgy tuti nem mert közben elmúlt a hányingerem. Hányós-hasmenős vírustól nekem eddig addig nem múlt el, amíg legalább 3x ki nem dobtam a taccsot és olyankor aludni se tudtam addig. Na mindegy tudom szerintem is nagyon kicsi az esély rá, hogy terhes lennék, de nagyon fura ez a mellfájás is, pms tünet majdnem 2 héttel mensi előtt azért nehezen lehetne, nekem eddig ilyen hamar sose fájt. De lehet valami hormonzavar vagy nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!