A doki első vizsgálat alkalmával kézzel is megvizsgál?
Dec. 7-én volt meg utoljára, pozitív lett a teszt, babát várok:) Szerdán megyek dokihoz, új, még nem voltam nála.
Még nem rég óta vagyok babás, és mindenkitől azt hallom, hogy nem szaba korán menni dokihoz és nehogy megvizsgáljon kézzel, mert elmehet a baba. Az ajánlott orvosom állítólag nagyon jó.
Ti mit gondoltok erről? Kérjem, hogy csak ultrahanggal viszgáljon?
Szia...altalaban 6 hetesen mennek a kismamak mert hamarabb nem latszik es akkor panikolnak is rendesen, hogy baj van.
Az elso vizsgalat az csak uh..az is huvelyi mert jobban nezik....de szerintem mindezt a doki tudja...ugy ertem azt, hogy ne kezzel vizsgaljon.
Szerintem ez az elmehet a baba,csak valami rémhír lehet.Azért jobb ha korán més el,mert akkor a méhen kívüli terhességet ki lehet zárni.Igaz így egy vizitdjjal több.
És igen megvizsgál kézzel,h lássa zárva van-e a méhszáj rendesen.(Ezt te is meg tudod magadnak nézni ha nagyon akarod...)Mivel a baba a teljesen zárt méhszáj után kell,h legyen,így nem hiszem h baja lehetne.Akik meg azt mondják,h ettől ment el nekik,üzenem valószínűleg anélkül is elment volna.Ez most olyan dolog,h akkor megfogant a baba xedikén,és ha utána szexelsz a pároddal,akkor elmehet.Nem kell mindenben a vetélést látni.Ha ezt okozhatná,akkor nem vizsgálna meg úgy.
Attól,hogy az orvos,megvizsgál,az embriónak semmi baja nem esik.Különben nem végeznék el a vizsgálatokat.Hüveji uh-val fog megnézni,és valószínü,hogy kenetet is vesz.
38hetes kismama.
Egyetértek az előttem szólóval,én 14 hetes vagyok és még engem se vizsgált meg kézzel,és hüvelyi uh-al sem,mert nem tartja jónak korai terhességnél.
Szerintem tudják mit csinálnak,nem véletlen kaptak diplomát!Az én dokim ráadásul 35-40 éve van a szakmában,jó pár kisbabát világra segített már,én 100%-ig megbízom benne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!