NemFogodKitalálni kérdése:
Hogyan kell számolni a luteálist?
Figyelt kérdés
Ha 10.-én volt pozitív az lh tesztem, 11.-én negatív volt, tehát 12.-én volt az 1.dpo. Ha december 23.-án jött meg, akkor azt a napot még bele kell számolni vagy sem?
Mármint ha ugye 11.-én volt ovum, 23.-án volt a 12.dpo, akkor 11 vagy 12 napos a luteálisom? Tehát az a nap amikor megjön, azt még a luteálisba számoljam, vagy ne?
2023. dec. 28. 23:02
1/3 anonim válasza:
Ne
A menzesz első napja az a ciklus 1 napja.
2/3 anonim válasza:
Mindegy. Ha már nem szamolod bele, 11 nap a luteálisod, ha amúgy számolod, mondhatod hogy 12.napon jön meg. Ha nem jön megeg a 12.napon, az gyanús, csak mindig ugyanúgy számold.
3/3 anonim válasza:
A menstruáció a következő ciklus első napja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!