Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha a peteérésem és ovulációm...

Ha a peteérésem és ovulációm minden hónapban 8-10 napig fáj, mikor van ovum?

Figyelt kérdés

Egyébként ez normális dolog? (4 hónapja hagytam abba a fogamzásgátlót)

Vajon mikor lehet az ovuláció?

A legerősebb fájdalom az utolsó fájós napomon van. Már a fájdalom megjelenése előtt 1 nappal kezdődik a tojásfehérjés nyák, ami kitart szinte a végéig. Az utolsó, legfájdalmasabb napon már kicsit vizesebb.

Ha most nem sikerült semmit összehozni, akkor kövi hónaptól hőmérőzök és lehet tesztet is veszek, de hátha addig tudtok valami okosat mondani.

2023. dec. 27. 13:07
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egy hétig fáj, és az utolsó, legrosszabb utáni nap hajnalban van ovu. Én volt, hogy hánytam a fájdalomtól, mondtam a nőgyógyásznak, de kb kiröhögött, hogy hát ez ilyen.
2023. dec. 27. 13:14
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet ez alapján tudni. Hőmérőzz és kiderül. Nekem pl. ovulácio után 2 napig szokott a legjobban fájni.
2023. dec. 27. 15:17
 3/5 anonim ***** válasza:
87%

Nekem a legfájdalmasabb napon szokott lenni,de érdemes legalább lh teszttel követni.

Első válaszolónak: A nagyon fájdalmas ovulációt érdemes kivizsgáltatni, nekem endometriózis okozza. És annyira nekem nem is fáj,hogy hányásig fajuljon. Én addig mentem,amíg nem találtam olyan orvost,aki komolyan veszi a fájdalmaimat.

2023. dec. 27. 16:09
 4/5 anonim ***** válasza:
61%
Tesztelj, ha azzal sem tudod meg mikor van az LH csúcsod, akkor hőmérőzz.
2023. dec. 27. 16:26
 5/5 anonim ***** válasza:
#3 Azóta voltam mindenféle orvosnál, mert nem jött baba, de csak egy pm alulműködésem volt, minden más rendben. Szülés után eddig 2x jött meg (de már a harmadik gyerekkel vagyok terhes :D), és akkor egyáltalán nem fájt sem a peteérés, se a menstruáció. Hátha neked is így lesz kérdező, elvileg ez elég gyakori pozitív mellékhatás.
2023. dec. 27. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!