Mikor lehet először bármilyen terhességi tünetet érezni? Ti mikor éreztetek bármit, ami már egyértelműen ehhez köthető?
A nyolcadik héten.
Előtte pedig csak az volt,hogy elmaradt a menstruációm.
Nekem is csak mellérzékenység volt, viszont az az évi 12 ciklusból 4-6 alkalommal simán előfordul menzesz tünetként is. Meg a mindjárt megjön érzés, ami amúgy minden menzesz előtt..
Ha ezeket nem számítjuk, akkor nekem a pozitív teszt volt az első “jel”, utána 8 hetesen az ultrahang, és 18-19 hetesen az első magzatmozgás. Mondjuk nekem álomterhességem volt. Előre félek, hogy a másodikat majd duplán megszenvedem :D
26 napos ciklusaim vannak egy ideje, de korábban 29 napos volt így nem gondoltam még, hogy késik. 29. és 30. ciklusnapon hányingerem volt, 31.en teszteltem pozitívat.
Mondjuk mivel abban a hónapban a 12. és 20.napon voltunk együtt szóval valószínűleg késői peteérés volt mert a tezst halvány volt még. Ahoz képest hamar jött a tünet. De az első 2 terhességemnél nem volt semmi korai tünet csak már késés és pozitív teszt után
Türelmesen várakozz😊 nem egyszerű ezt mindannyiunk tudja.De igen túlfigyelgeted magad énis ezt tettem :( Szóval tapasztalatból írom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!