Szedtetek valamilyen vitamint babatervezésnél?
Figyelt kérdés
Ha igen, ki milyet? Melyiket ajánlanátok? Kell mellé pluszban valami más vitamin?2023. dec. 13. 15:08
1/10 anonim válasza:
Folátot, B vitamint, Calciumot, Magnéziumot, E vitamint, Omega 3-at. Barátcserjét és méhpempőt is elkezdtem, de akkor már kiderült, hogy terhes vagyok.
3/10 anonim válasza:
Nem, semmit, mert álmomban sem gondoltam, hogy 35 évesen elsőre összejön.
4/10 anonim válasza:
Csak a szokasos multivitaminomat, mast nem.
5/10 anonim válasza:
Infolic, D vitamin és femibion 0. Nőgyógyászom tanàcsára.
Első együtt töltött ovulációkor összejött. De nem tudom, hogy ehhez volt-e köze a vitaminoknak.
6/10 anonim válasza:
Először semmit nem szedtem, az ovut sem figyeltem, első hónapban sikerült.
A 2.nehezebben jött, akkor szedtem vitaminokat.
8/10 anonim válasza:
Ladeevit, Inofolic, 3000 NE D-vitamin.
9/10 anonim válasza:
Femibion 0. Legjobb. Mellé pluszban 4000NE D-vitamin és 1000mg C-vitamint. Ahogy feltöltöttem a vitaminraktáraim és 1 doboz Femibiont beszedtem, sikerült.
10/10 anonim válasza:
C vitamin, kollagén, omega3-6-9, máriatövis, kalcium-magnezium-cink. De ezeket csak úgy szedtem a saját "egészségem" miatt nem azért hogy terhes legyek.
Miután terhes lettem szedtem kb 1 hónapig Jutavit terhes vitamint, utána szedtem 28 darabos gravida optimat, most pedig már csak C vitamint, D vitamint, magneb6-ot meg Omega3-6-9-et és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!