Létezeik, hogy fogamzásgátló (Belara) elhagyása után rögtön a következő ciklusban teherbe eshet valaki?
Figyelt kérdés
2008. jan. 7. 18:29
1/3 anonim válasza:
Általában a dokik 2-3 hónapot jacasolnak, amikor már lehet védekezés nélkül sexelnia bogyó elhegyása után. :))
2/3 anonim válasza:
Igen,lehetséges.Sőt bár az első 3 hónapot tisztitásra szokták javasolni, mégis ekkor indulnak be igazán az eddig elnyomott folyamatok.Sokak szerint nem kell kihagyni, mert ha kihagyod akkor utána sokat kell várni.Én kihagytam,de akik nem azok sokan estek már teherbe.
3/3 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy sokkal jobban kell vigyázni, mert ha abbahagyod, nagyon könnyen teherbeesel kb 2-3 hónapig...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!