Egy tragédiának szemtanúja voltam és a sokk miatt kaptam nyugtató injekciót,de akkor még nem tudtam,hogy kismama vagyok, lehet ennek káros hatása a magzatra nézve?
Ha most van 3-4 hetes terhességed, akkor 2 hete még csak nem is volt ott semmi. De amíg nem feljödik ki a méhlepény, addig nincs összekötve a magzat és az anya szervezete, tehát nincs rá hatással az, amit akkor kapsz gyógyszert vagy egyebet.
Másrészt meg ha valami megzavarja a magzat fejlödését az ilyen korai stádiumban, akkor a magzat elhal, de fogyatékossága nem lesz.
Ha az adott nyugtató ártott volna, akkor már túl lennél egy missed ab-on, szóval nyugodj meg, semmi baj nincs, nem is lehet.
Mondjuk valojaban nincs 3 hetes terhesseg, amikor mar kesik, akkor vagy 4 hetes.
Az szinte mindegy, hogy mit mutat a teszt, mert nem a valos terhessegi hetet irja ki, csak hogy kb hany het telt el a fogantatas ota.
Miota kesik?
A digitális teszthez 2 hetet hozzá kell adni, mert az az embrió korát mutatja (legalábbis amelyik fajtáról én hallottam) Tehát ha 3-4 hetet ír ki, akkor 5-6 hetes. De ha 4 napja késik, akkor valóban inkább 4 hetes és csal a digitális teszt. Lehet, hogy a kérdező már hozzáadta a 2 hetet.
3 hetes terhesség amúgy van, csak akkor még senki sem tudja, hogy terhes :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!