2-3 nappal Ovu után lehetek terhes ha belém élvezett a párom és még folytattuk utána is?
Figyelt kérdés
2023. dec. 2. 15:54
11/13 anonim válasza:
10 a hangnemmel volt a baj, mert nem kell kioktatónak lenned, emiatt mondom én, hogy vannak munkakörök és élethelyzetek, amikor nem lehet jól időzíteni, de a remél hal meg utoljára hogy sokáig élnek a spermiumok vagy késői lesz a peteérés.
12/13 anonim válasza:
Nem akartam kioktató lenni.Csak ha valaki gyereket akar tudni kellene mikor ovulál pontosan és ha 14.én ovulált akkor nyilván a 4.és a 19.ciklusnapi szexből nem fog foganni baba.Én használtam ovutesztet így pontosan tudtam mikor ovulálok.
13/13 anonim válasza:
Ez tök jó dolog hogy létezik, de pl: én sem tudtam róla eleinte ezért kell kedvesen elmondani, hogy tesztelgessen. Nekem ugyan diplomám is van, csak hát mindentudó ettől még nem lettem, amint téma lett a teherbeesés ez is kiderült számomra, hogy érdemes tesztelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!