Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek terhes ha ma megjött?

Lehetek terhes ha ma megjött?

Figyelt kérdés
Nem szeretnék gyereket, ezért alig vártam hogy megjöjjön. Ma megjött és boldogan újságoltam anyumnak, hogy ma megjött úgyhogy nem vagyok terhes. Erre ő azt mondta hogy amikor teherbe esett velem, akkor menstruált. Emiatt eléggé megijedtem, hogy őszinte legyek. Utána olvastam és azt írja hogy a terhesség alatti menstruációs vérzés halványabb mint a rendes. Na nekem délután sötét/ vörös volt, de most halvány. És kevesebb is jön mint általában. Szerintetek terhes vagyok?
2023. nov. 24. 00:16
 1/8 anonim válasza:
92%
Védekeztél? Ha nem akkor benne van a pakliban. Ha igen, akkor ne aggódj.
2023. nov. 24. 00:39
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom hol olvasol ilyesmit, de butaságokat írtak. Terhesség alatt nincs menstruáció. Egyéb okokból felléphet vérzés a terhesség alatt (pl.hematóma, progeszteronhiány), de az nem menstruáció.

Egy otthoni terhességi teszttel 3 percen belül kiderítheted, hogy terhes vagy-e.

2023. nov. 24. 08:06
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Terhesség alatti vérzést nem nevezünk menstruációnak anyukád legalább ne mondana ekkora butaságot. Csinálsz egy tesztet és megtudod hogy terhes vagy e.
2023. nov. 24. 18:37
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem szeretnél gyereket, akkor használjatok óvszert.

Ha pedig megjött, akkor nem vagy terhes. Anyukádnak legfeljebb progeszteron hiány miatti pecsételő vérzése volt, ami nem menstruáció.

Tessék venni egy tesztet és megcsinálni.

2023. nov. 26. 13:52
 5/8 A kérdező kommentje:
Megcsináltam a tesztet, negatív lett, de most mégis amiatt aggódok hogy mi van ha nem jól csináltam vagy valami és nem jó az eredmény.
2023. nov. 27. 07:50
 6/8 anonim ***** válasza:
Ah bakker ne legyünk már ennyire szerencsétlenek.Rápisiltél a tesztre. Ezen mit lehet elrontani? Menstruáltál is.. A kérdésed annyira tárgytalan hogy nem éri meg ezen idegeskedned.
2023. nov. 27. 08:44
 7/8 anonim ***** válasza:
Csinálj még egy tesztet, ezúttal mondjuk anyád jelenlétében. Mennyi idős vagy? Remélem nem valami agyatlan tinikislány szórakozik itt..
2023. nov. 28. 15:51
 8/8 anonim ***** válasza:
52%

Édes Istenem XDDDDDDD

Tuti valami agyatlan tinikislány. Mondjuk az utóbbiból következik az előbbi.

2023. dec. 4. 03:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!