Lehetek terhes ha ma megjött?
Figyelt kérdés
Nem szeretnék gyereket, ezért alig vártam hogy megjöjjön. Ma megjött és boldogan újságoltam anyumnak, hogy ma megjött úgyhogy nem vagyok terhes. Erre ő azt mondta hogy amikor teherbe esett velem, akkor menstruált. Emiatt eléggé megijedtem, hogy őszinte legyek. Utána olvastam és azt írja hogy a terhesség alatti menstruációs vérzés halványabb mint a rendes. Na nekem délután sötét/ vörös volt, de most halvány. És kevesebb is jön mint általában. Szerintetek terhes vagyok?2023. nov. 24. 00:16
1/8 anonim válasza:
Védekeztél? Ha nem akkor benne van a pakliban. Ha igen, akkor ne aggódj.
2/8 anonim válasza:
Nem tudom hol olvasol ilyesmit, de butaságokat írtak. Terhesség alatt nincs menstruáció. Egyéb okokból felléphet vérzés a terhesség alatt (pl.hematóma, progeszteronhiány), de az nem menstruáció.
Egy otthoni terhességi teszttel 3 percen belül kiderítheted, hogy terhes vagy-e.
3/8 anonim válasza:
Terhesség alatti vérzést nem nevezünk menstruációnak anyukád legalább ne mondana ekkora butaságot. Csinálsz egy tesztet és megtudod hogy terhes vagy e.
4/8 anonim válasza:
Ha nem szeretnél gyereket, akkor használjatok óvszert.
Ha pedig megjött, akkor nem vagy terhes. Anyukádnak legfeljebb progeszteron hiány miatti pecsételő vérzése volt, ami nem menstruáció.
Tessék venni egy tesztet és megcsinálni.
5/8 A kérdező kommentje:
Megcsináltam a tesztet, negatív lett, de most mégis amiatt aggódok hogy mi van ha nem jól csináltam vagy valami és nem jó az eredmény.
2023. nov. 27. 07:50
6/8 anonim válasza:
Ah bakker ne legyünk már ennyire szerencsétlenek.Rápisiltél a tesztre. Ezen mit lehet elrontani? Menstruáltál is.. A kérdésed annyira tárgytalan hogy nem éri meg ezen idegeskedned.
7/8 anonim válasza:
Csinálj még egy tesztet, ezúttal mondjuk anyád jelenlétében. Mennyi idős vagy? Remélem nem valami agyatlan tinikislány szórakozik itt..
8/8 anonim válasza:
Édes Istenem XDDDDDDD
Tuti valami agyatlan tinikislány. Mondjuk az utóbbiból következik az előbbi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!