Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ugye szerintetek is pozitív a...

Ugye szerintetek is pozitív a teszt?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Tudom megannyi ilyen kérdés van, de annyira izgulok. Szeretném kikérni a véleményetek szerintetek is pozitív a terhességi teszt időn belül jött ki a csík , sőt 1 perc kb ha eltelt. Nagyon régóta próbálkozunk, sajnos az első gyermekem elhunyt betegségben hat hónaposan, sokáig nem is akartunk, de egy idő után úgy döntöttünk hogy szeretnénk enyhíteni a fajdalmunkon, és újra szülők lenni. Elmegyek orvoshoz terhesség megállapítása céljából , csak nem tudom mikor kéne , hogy biztosan lásson valamit. 10.24-én volt meg utoljára de valamiért csak egy napig, 2-3 nap helyett . Kissé rendszertelen a mensesem , vagyis van h 28nap van h 35napra jön meg annál később nem . Varjak pár hetet még vagy jövő héten is elmehetek már orvoshoz? Nagyon köszönöm a segítséget. Csatolom máris a képeket, két tesztet is csináltam, mert nem hittem el. Mai nap csináltam mindkét tesztet .

2023. nov. 22. 20:30
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a segítséget! Igazából lehet csak megerősítésre volt szükségem, mert a családban nem akarjuk mondani míg nem biztos, hogy minden rendben. Beszéltem a nőgyógyásszal, azt mondta menjek jövőhéten, mondtam neki mehetek később is ha úgy jobb, de azt mondta jó lesz így. :)
2023. nov. 23. 18:12
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező én is így vagyok vele, szurkolok, hogy minden rendben legyen :)
2023. nov. 23. 18:23
 13/16 Annika2 ***** válasza:
Nagyon szép pozitívak a tesztjeid! Az izgatottság és az öröm ilyenkor nagyon nagy, teljesen átérzem! Minden rendben lesz! (:
2023. nov. 25. 09:58
 14/16 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Elmentünk orvoshoz de korai volt, még csak megvastagodott mehnyálkahártyát látott viszont azt mondta eléggé arra utaló jelnek minősül 16mm, és jojjek vissza később 2-3 hét múlva. Igazából csak gondolkoztam hogy erős pozitív tesztek lettek, nincs menses, szúrkal érzések vannak ott lent néha , mellem is benyilal néha , fehér folyas csak minimalisan. Ugazabol csak nem értem miért nem látott ennél többet , utolsó menses 10.24 volt, valószínű később fogant , és nem 5hetes hanem 4hetes lennék vagy nem is vagyok terhes ? Bocsi tudom hogy csak orvos fog tudni válaszolni, csak annyira feszült, ideges vagyok, izgulok minden miatt.
2023. nov. 30. 20:36
 15/16 anonim ***** válasza:
85%

Ha most 4 hetes lennél, akkor nem lehetett volna 1 hete pozitív teszted, pláne olyan erős. Ez így nem hangzik jól. Ha mondjuk a 9.dpo-n teszteltél pozitívat, ami már eleve elég hihetetlen, mert ahhoz túl erős volt, akkor is ma lenne 4+3. Felritkulást se látott? Max.abban bízhasz, hogy nagyon sz@r a gép, vagy vak az orvos.

2023. nov. 30. 20:45
 16/16 A kérdező kommentje:
Elmentünk egy másik orvoshoz, 6het 6napos vagyok jelenleg valószínűleg később fogant van szívhang is. Egyenlőre minden rendben .
2023. dec. 25. 20:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!