14 dpo negatív ?

Figyelt kérdés
Sziasztok . Az ovum tuti 14 napja volt, most meg pecsételtem is akkor ami eddig soha nem volt .2 napja megjön érzés , ami nekem mindig menstruacio előtt pár órával van , persze menses sehol . Vizes folyosom szokott lenni előtte , most az sem . Ezek miatt bátorkodtam reggel tesztelni és negatív . Engedjem el ezt a hónapot ?😞

2023. nov. 22. 08:43
1 2
 11/16 anonim válasza:
Szia, nekem aznap mikor meg kellett volna jönnie, reggel full negatív volt a teszt, 25ös, délután másik fajta, de szintén 25ös egyértelmű pozitív volt. Úgyhogy szerintem, amíg nem jön meg, ne add fel, esetleg vegyél más fajta tesztet.
2023. nov. 22. 15:16
 12/16 A kérdező kommentje:
Várok pár napot köszönöm
2023. nov. 22. 17:53
 13/16 anonim ***** válasza:

11 és az neked hanyadik dpo volt?

Nekem majdnem minden esetben 9 dpon a 10 es tesztem + volt ha elindult valami, 25 ös teszt 11 dpon lett +.

14 dpon meg már teljesen jó látható 2 csíkom volt ha odáig eljutott, és nem kémiai volt.

2023. nov. 22. 23:22
 14/16 anonim ***** válasza:

Én nem a 11-es vagyok de nekem is kb úgy volt mint a 11-nek. Talán annyi hogy nekem nem volt full negatív annyira halvány volt a 25-ös teszt hogy fotózni is alig lehetett(14 dpo-n, lh teszteltem). De nem izgultam mert a predictor meg torál pozitív. Teljesen normális, problémamentes terhesség volt.

De a 11 dpo-n totál negatív lett volna

2023. nov. 23. 07:15
 15/16 anonim válasza:
11-es vagyok, 14 Dpo volt, nekem lehet befolyásolta az is, hogy elég sokat iszok, így nem volt annyira koncentrált a vizelet, mert a pozitív teszt utáni napon már a durva hányinger is jelentkezett,úgyhogy hcg volt a szervezetében már bőven.
2023. nov. 23. 11:57
 16/16 anonim ***** válasza:
Nem kell bőven legyen hcg a szervezetben a hányingerhez. Nem egyenesen arányos annak mennyiségével. Nekem rohadt sok hcg mellett sem volt hányingerem (ahogy a nők egy jelentős részének szintén nincs), más terhes nők meg össze-vissza hánynak 🤷‍♀️
2023. nov. 23. 13:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!