16/Lány A barátom[16f] 11.14-én belém élvezett, mit kéne tegyek??
Figyelt kérdés
Minden olyan gyorsan történt. A suli előtt, kedd reggel le akartuk a szeretkezést zavarni. De nem bírta tovább.
És ezután még anyu is benyitott Ránk..
2023. nov. 21. 22:09
12/19 anonim válasza:
Nem, az a fétis, hogy te ilyen kamukat írsz ki.
13/19 anonim válasza:
10es válasz után tuti hogy kamu a kérdés.Ha meg mégsem akkor meg nem menstruációkor eshetsz teherbe hanem ovulációkor.Nem vagy terhes ez 100%
14/19 harebell válasza:
#13 Ha kamu is a kérdés, szerintem fontos leírni, hogy menstruáció alatt is eshet teherbe. Kisebb az esélye, de sosem 0%.
15/19 anonim válasza:
Én menstruáció alatt hol a fenébe ovulálsz elárulnád??
16/19 anonim válasza:
A suli előtt szeretkeztetek ilyen hidegben? :D
17/19 anonim válasza:
Erősen kamugyanús a kérdés, mindenki figyelmét felhívom! F
18/19 anonim válasza:
Ja, a linkelt kérdésében friss autós jogsija van, miközben ebben a kérdésben még csak 16 éves:
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__emberi-tulajdonsagok..
19/19 anonim válasza:
Fúj..menstruáció alatt szexelni..elég gusztustalan..ráadásul még fertőzés is elkaphatsz..mert a méhszáj nyitva van..gratula
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!