Ha volt vetélés UTÁN volt újabb terhességed, melyik jött össze hamarabb?
A kérdés csak spontán teherbeesésre vonatkozik. Ha volt vetélés, de utána már nem jött össze vagy lombikkal próbálkoztatok, de eltelt már annyi idő, mint amennyi alatt az első összejött, akkor szavazz kérlek arra, hogy később.
Értelemszerűen csak a próbálkozás hónapjait számoljatok bele. Tehát, ha vetélés után mondjuk kihagytatok 3 hónapot, azt ne.
Szia nagyon lent keresd a csonodnál ,lasssan mozgatva. Sok krémet használ hozzá. Nekem kb egy máson volt a kettő .hallottam a sajátomat egy picit forgattam és ott volt a babának is. Ne add fel
Meg lesz az csak nagyon lassan és picit billegtetheted is hátha ugy elő bukkan
#11! Próbálok, de nagyon bénán megy.
#12! Ott kerestem, de ez lehetetlen küldetés. Az eszköz konkrétan a levegőnek is számolta a pulzusát. Már rég levettem magamról fogom a kezemben, a fejéhez nem ér semmi, de azért számol.
Gondoltam, legalább a sajátomat megnézem. Aha, rárakom a csuklómra, ész nélkül ír ki minden számot, majd eltűnik, csak vízszintes vonalak. Meghaltam, vagy mi?🙄
11 es vagyok, ugyan...ilyenkor a gyakori kb az utolsó, hogy eszedbejut. :) nagyon örülök nektek :))))
Szuper, hogy minden rendben. :)))
valószínűleg én is izgulni fogok, nekem nem régen volt egy veszteségem, próbálkozós fázisban vagyunk, de tegnap nézelődni voltunk az IKEA-ban, és annyi jó babacuccot láttunk, hogy annyira boldoggá tett, és gondoltam valami ilyesmi biztosan lekötné valamennyire az aggodalmam a pozitív tesztek után majd. :)
Tudom nem nagy segítség, de olyan izgi várni így. <3
Minden rendben lesz :))))))
#18! Már túlvagyunk a 2.genetikain is. Továbbra is tökéletes mindene😁 Sőt, már a lepény is jó helyen van! Most próbálom kiélvezni, amíg nem kapok valami rossz hírt. El se hiszem, hogy félidőre eljutottam odáig, hogy nincs semmi baj.
Annyira cukiiiii!
Remélem, neked is minél hamarabb összejön!🤞
Szia :) képzeld :) múlt csütörtökön teszteltem pozitívat :) annyira boldog vagyok :)))))
remélem jól vagytok :)
Üdv,
18as :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!