A köldök alatt 10cm van a női méh?
Figyelt kérdés
2010. okt. 20. 11:01
2/9 A kérdező kommentje:
Mert ha ott meg nyomom akkor tompa szúró fájdalmat érzek meg a mellem is nagyon szúr. Le akar szakadni közben!
2010. okt. 20. 11:08
3/9 anonim válasza:
Akkor lehet gyulladasod van. Sok mindentol lehet: petefeszek-gyulladas vagy hasonlo, peteeres, megeroltetted magad es meghuzodtak a mehszalagok. Nekem akkor fajt nyomasra, mikor be volt gyulladva a petefeszkem es a doki megvizsgalt.
5/9 A kérdező kommentje:
Arra gondoltam, hogy lehet babás vagyok! de azt tudom, hogy gyulladás nincsen a szervezetembe!
2010. okt. 20. 11:16
6/9 anonim válasza:
Nekem terhességkor nem fájt, mikor a doki megvizsgált, nem éreztem semmit. Magamnak meg nem nyomkodtam. Ha már késik, csinálj tesztet.
7/9 anonim válasza:
Egy terhességi teszt igazán nem nagy beruházás, nem rokkan bele az ember, de megmondja, hogy babás vagy-e, vagy sem. Akkor érdemes csinálni, ha már kimaradt a vérzés, mert két hetesnél fiatalabb babát nem tud kimutatni.
8/9 A kérdező kommentje:
Csináltam teszted de nem vagyok benne biztos hogy pózi. Mert még a halványnál is halványabb. Azt délelőtt csináltam meg egyet másikat rá két napra de azt is csak este!
2010. okt. 20. 12:54
9/9 A kérdező kommentje:
Ja és az est nega
2010. okt. 20. 12:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!