12 nappal menzesz előtt alhasi görcsök, puffadás, derékfájdalom Lehetek kismama?
Peteérés előtt 2 nappal voltunk együtt a férjemmel. Megszakításos módszerrel. Nem terveztünk most kisbabát, de azért sem védekeztünk mert örülnénk ha mégis jönne! ❤️
Szóval peteérés után két nappal már elkezdődtek az alhasi görcsök, a puffadás és a derékfájdalom, és azóta is tartanak folyamatosan! Ezt tényleg folyamatosnak képzeljétek el. Reggeltől estig. Most már 6 napja. Tegnap este pedig hasszúrkálást is éreztem. A ciklusaim 30 naposak szoktak lenni.
Reménykedhetünk babában? :)
12 nappal mensi előtt?
Két nappal peteérés után milyen tüneteket akarsz érezni?.
Max a peteerest érezheted,lehet később volt,vagy nem tudom.
Ész megáll,hogy miket nem tudtok kitalálni
Ti vagytok a biológia csodái...
De ha te ilyen csoda kategória vagy és ennyire ismered a tested miért kérsz véleményt? Sose értem azokat, akik kérdeznek aztán leállnak vitatkozni, mert nem tetszenek a válaszok.
Erre a kérdésre nem igazán lehet más választ írni, mint hogy 12 nappal menstruáció előtt mást érzel vagy bebeszéled magadnak.
Nem vagyok csodakategória, csak szimplán szenzitívebb. Ezt miért olyan nehéz elhinni?
Ha ez hihetetlen, hogy azóta is fáj, akkor az miért reális dolog hogy “bebeszélem magamnak”? :) Akkor ezek szerint én nem érezhetem a testem változásait, de szimplán gondolat útján viszont tudom befolyásolni? Érted mire célzok 😃
Egyébként nem a válaszokkal van bajom hanem a stílussal. Ha valaki nem ért egyet azt normálisan is le lehet írni, nem kell egyből “biológia csodáinak” nevezni. Ezt le is írtam korábban.
Kerdeztél egy kérdést.
Sejthetted,hogy hülyének fognak nézni.Ha meg az első gyerekeddel így volt mi a feneert jöttél ide kerdezoskodni?
De ha te ettől jobban érzed magad,akkor igen,gratulálok terhes vagy
#11! Nem vagyok rosszindulatú, csak realista. Ovu után BÁRMIT érzel, normális, ha terhes vagy, ha nem. Egészséges szervezet olyankor felkészül egy ESETLEGES terhességre. Ez akkor is így van, ha nem is szexelsz. Annyi, ha gyereket akarsz, annak tulajdonítod, hogy sikerült, ha nem, akkor meg nem foglalkozol vele, észre se veszed. Nekem pl.múlt hónapban végig fájt a derekam, pedig nem szokott. Nem voltam terhes, mivel nem is próbálkoztam. Az összes többi is lehet bármikor, bárkinek. Egyedül a tegnap esti hasszúrkálást okozHATja beagyazódás, de az is lehet simán hormonváltozastól nem terhesen is. Ha nem ezen kattognál, észre se vetted volna.
Megszakításról meg annyit, hogy időben történt megszakításnál, ha előtte nem volt ejákuláció, ami után nem ment pisilni, a terhesség esélye baromi alacsony. Nem azért nem ajánlják, mert nem védekezés, hanem, mert tudják, hogy a sok kis hülyegyerek úgyse szakítaná meg időben és így is elég magas a tiniterhességek száma. Én világ életemben úgy védekeztem (mindig akartam gyereket), sose lettem terhes.(Utóbb kiderült, hogy termékeny vagyok és a volt partnereim is, szóval nem azért.)
16
Mondtam már, hogy a modorral van bajom, nem a véleménnyel. Ezt tényleg olyan nehéz megérteni? Úgy látszik falnak beszélek.
17
Oké, elfogadom a véleményedet. Sajnálom akkor félre értettelek. Én azért reménykedek, mert előzőleg is így történt. A megszakításról meg annyit hogy rengetegen esnek így teherbe.
10 évig "védekeztünk"megszakítással.nem lettem terhes 10 évig egyszer sem.
Amúgy ha gyereket akartok miért "védekeztek"?az megvan,hogy hogy készül a gyerek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!