Valaki maradt úgy terhes, hogy beszedte a 72 órás tabit az első órákban, és mégsem hatott?
Figyelt kérdés
2010. okt. 19. 19:39
1/10 anonim válasza:
biztos lehet ...semmi nem 100 a barátnőm úgy lett terhes...de ennek is nagyon kicsi az esélye..szinte 0..
2/10 anonim válasza:
a kislányom csoport társa is így lett. anyuka egyből bevette a tabit, majd megnyugodott, és végül még is terhes maradt.
3/10 anonim válasza:
Én is ismerek egy ilyen gyermeket, aki így maradt meg, nagyon édes, egészséges kislány, a szülei boldogok vele.
4/10 anonim válasza:
Ha valaki kihányja bizonyos órán belül(lásd betegtájékoztató) akkor nem biztos h hat,mert nem szívódott fel.
Én nem maradtam terhes így és az h valaki meséli az nem hiteles.
Nagyon kevés az esély.
5/10 anonim válasza:
Kedves Utolsó! De, van ilyen, örülök, hogy Te nem maradtál terhes, de attól még van ilyen, sőt, még ilyenebbek is. Én pl úgy fogantam, hogy édesanyám fogamzásgátlót szedett, olyat, amilyet a 80-as években lehetett, tehát nem mai lightosat. De ismerek egy lányt, akinek az apját elkötötték és utána született ő és kiköpött apja. Hihetetlen, igaz??:)
6/10 anonim válasza:
A barátnőm húga így lett terhes. Valamiért nem hatott rendesen a tabletta. Egy másik ismerősömet meg elkötötték,és 4 év után ő meg úgy maradt terhes, pedig az lehetetlen! Neki mégis sikerült.
7/10 anonim válasza:
Rá van írva egyébként, hogy nem biztos a hatása. És nem azért, mint a többi fogamzásgátló eszköznek, ennek csak eleve 84%-os a hatékonysága, tehát elég nagy az esély a teherbeesésre.
8/10 anonim válasza:
Én is teszteltem pozitívat utána, de a menzi elmaradása után kb. 3 héttel nagyon erős vérzéssel megjött. Semmit nem kellett csinálni, mivel nagyon korai terhesség lehetett, ha egyáltalán az volt és nem hormonzavar.
9/10 anonim válasza:
Én így jártam. Gumival védekeztünk, kiszakadt, majd ez a 72 órás tabi. Nem hatott, a babát nem tartottam meg. (most majd kapom a fújozást...minden jót hozzá)
10/10 anonim válasza:
Igen. Barátnőm mind a kettőt bevette az előírtaknak megfelelően. Most lassan már 10 hetes. Én nem hiszek benne, hogy valamit is hatna. Ha pont akkor történik, amikor megfoganhat a baba, semmi nem állíthatja meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!