Ájulásig aggódom magam. Mit csináljak?
Sziasztok.
Október 14.én együtt voltam a párommal, gumi nélkül. Nem csináltuk sokáig, hanem kb olyan 30-40mpig max, de ez igazából nem számít. A párom azt mondta, hogy nem kerülhetett belém előválladék mert azelőtt jó sokáig a számmal csináltam neki, illetve ez előtt elment pisilni szóval ha ment is belém akkor sincs gond. Ennek ellenére rohadtul aggódtam egesz hónapban a terhességtől.(tudom, hogy gumival kellett volna, megérdemeltem)
Ovulációkor éreztem, hogy fáj a petefészkem(ilyen ezelőtt még nem volt)
A mensim Nov. 1.én lett volna esedékes.Szépen időben elkezdődtek a mensi jelei. Fájt a mellem, duzzadt volt az alhasam. Aztán tegnap, elsején megintcsak lefeküdtünk, mert ugye nem véreztem és hát akkor miért ne, de ezúttal már gumival. A balszerencsénk az volt, hogy a gumi elszakadt. Itt most hangsúlyozom: A párom NEM élvezett belém viszont az elóválladéktól még mindig tartok, bár ez előtt is csináltam szájjal.
Ma reggel, másodikán felkeltem, amikor már ugye tegnap meg kellett volna jönnie. Nem jött meg. Nem hogy nem jött meg, de még a mellfájásom is elmúlt. Ami még kérdéses számomra az a többi lehetőség a terhességen kívül.
1. Én születésem óta pajzsmirigy alulműködéssel küzdök. Ebben a hónapban rengetegszer indult el úgy a reggel, hogy nem vettem be a gyógyszeremet, mivel rohantam. Tudom hogy 1-2 kihagyása nem kavarhat be, de azért sztem ez elég sok volt.
2. A párom nemiszerve elég hosszú, sokszor amikor csináljuk érzem is hogy fáj, esetleg lehet hogy mensi előtt meg ütötte a méhemet és katyvaszt okozott.
3. Tegnap előtt betegedtem le, lázas is voltam. Emiatt is lehet?
4. Az is lehet hogy csak simán késik pár napot? 16 éves vagyok és még simán lehet, sőtt szokott is rendszertelen lenni.
Nekem ebben az egészben ami nagyon gyanús az a mellfájdalmam abba maradása
Szóval szerintetek mitévő legyek? Van okom aggodalomra?
Ésszel kéne csinálni, és akkor nem ájuldoznál a rémülettől.
Leirsz egy regényt, miközben annyi a lényeg, hogy felelőtlenül szexeltél védekezés nélkül, be vagy tojva, hogy terhes vagy.
Nem tudtad, hogy hogyan készül a gyerek?
Ne szexelj védekezés nélkül és akkor nem kell ájulásig aggódnod. Amúgy nem valószínű, hogy terhes vagy.
Egyébként a mellfájdalmon pont fordítva aggódsz. Általában menstruáció előtt marad abba, mivel az emelkedett progreszteron okozza. Menstruáció előtt pedig leesik a progreszteron szint.
fiút vagy lányt szeretnétek, Gondolom 16 évesen nem vagy annyira gyökér hogy gumi és tabletta nélkül csinálod, mert ha igen meg is érdemleg a hármasikereket. Védekezés nélküli szex előtt kellett volna ájulásig izgulnod, nem mikor engedted hogy egy pillanatra is betegye. megnyugtatlak előváladéknak (ne előválladéknak mint írtad) 0 jele van. Anyukád nagyon büszke lehet rád.
És még az én anyám tart engem fogyatékosnak.
Sziasztok, férre értettétek, vagy én fogalmaztam rosszul. Nem azt mondta, hogy ha leszopom akkor nem lesz előváladék, hanem azt hogy valószínűleg akkor már kijön, mivel az mindig csak 1szer jön orgazmus előtt, és én meg sokáig szoktam neki előtte szájjal csinálni, és NEM kéri egyáltalan, én ragaszkodom hozza mert szeretem. Emiatt írtam, hogy van hogy 20-30 percet s csinálom neki előtte, és azt mondta hogy szerinte legtobbszor mar akkor ki jon az elovaladek. Az ovum amúgy 15-16-17-18-19én volt( a mensi naptár szerint 17-18 a legnagyobb esély a terbeesésre.) A mellfájdalom miatt azért aggódom, mert nekem mensi előtt mindig fáj, és addig amíg fáj addig megnyugszom hogy lehet hogy még holnap-holnap után megjön csak kicsit össze kavarodott. Aztán lehet hogy ez hülyeség.
Illetve azt olvastam hogy előválaeknal legtobbszor akkor van gond, hogyha az elozo orgazmusbol a hugycsoben maradt spermiumokat "felveszi".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!