Lehetséges hogy terhes vagyok?
A párommal védekezés nélkül szeretkeztünk és napok óta feszül és fáj a mellem rosszul vagyok egész nap (hányinger,fejfájás)
Étvágyam az nagyon nagy gyakori vizelési ingerem van és ha tehetem alszok egész nap
Holnap kellene megjönnie de semmi előjele nincs ami általában nekem szokott lenni terhességi tesztet nem végeztem még,félek hogy csalódom ujra de ha esetleg nem jönne meg fogok tesztelni.
Szerintetek van esélyem?
Kérdező, menzesz előtt "terhes" tüneteket okoz a progeszterontermelés, vagy a PMS tünetegyüttes. Nekem frankón terhes tüneteim vannak minden menzesz előtt. Utálom a szagokat, fel van dagadva a mellem, néha hányingerem is van, és amikor kémiai terhességem lett 2 hónapja, semmilyen tünetem nem volt, de megjött 8 nap késéssel. :( A nem várt terhesség napján a legtöbb tünetet még nem a kezdeti HCG szint okozza (4 hetes a terhesség a nem várt napján, a Clear Blue 1-2 hetet ír, mert ovulációtól számolja). Igazi terhességi rosszulléteket 5-8 hetesen érzett a legtöbb ismerősöm, addig mindenki sima PMS-nek írta le, ami a progeszteron miatt van, a progeszteron a terhességmegtartó hormonok egyike, ettől vastagszik meg a méhnyálkahártya, hogy beázódjon a megtermékenyített zigóta.
Akinek nincs elég progeszteronja, annak külsőleg pótolni kell, mert elvetélhet.
Tesztelj holnap, sok teszt már 3-4 nappal a nem várt előtt simán kimutatja a poz. eredményt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!