Mikor kezdődik a mindjárt megjön érzés?
Nekem rendesen az adott nap előtt 2-3 nappal volt minden szokásos menstruációs tünetem, a görcsök, a húzódások, a hidegrázás, a gumicukor és a banán kívánás.
S kitartott 4-5 napig, csak éppen a vérzés nem jelentkezett.
Aztán az első trimeszterben minden ciklusnál jeletkezetek a tünetek.
A másodikban néha néha volt menstruáció jellegű fájdogálásom, a harmadikban egyáltalán nem.
Szia! Várt Menstruáció előtt 2 nappal volt este , utána el is múlt. Utána a petefészek szúrka volt. 2 nappal ezelőtt pozitív lett a tesztem. 5.hétben járok jelenleg.
Szurkolok!🥰
Egy jó héttel a nemvárt előtt kezdődött (~feltételezhető beágyazódástól) és kitartóan görcsöltem teszt után is. Nem nagyon, csak úgy mint mielőtt megjön.
Második gyereknél volt érdekes, mert az első szülés után úgy tért vissza a ciklusom, hogy onnantól sose fájt.
Na amikor sikerült a kicsi, pontosan onnan tudtam, hogy egyrészt leesett a vérnyomásom (a padlóról a pincébe, mert egyébként is alacsony) és görcsöltem, mint a fene.
Nekem 11.dpo-tól volt. Nem onnan tudom, hogy annyira figyeltem, hanem pont, hogy nem. Arra figyeltem fel, hogy mi a csuda ez, amikor nem szokott ilyen korán megjönni.(Mindig csak aznap fájt, amikor megjött, előtte soha.) Tudtam, mikor volt ovum, azt is, hogy hány napos a luteális fázisom, ezért nem tudtam hova tenni, hogy miért fáj, amikor még nem kell megjönnie. Időszakos volt, pár perc, max.fél-1 óra, aztán elmúlt, később újra. Nagyon hasonló volt a menstruációshoz, de nem pont olyan.
Sajnos, abból vetélés lett.☹️ Azóta viszont majdnem mindig fájdogál már napokkal menstruáció előtt, mégse vagyok terhes. Szóval ez többé nem jel nálam 🤷🏼♀️
Nekem a második hónapban volt, akkor még nem állítottam a naptáron, hogy terhes vagyok, mutatta, hogy kb mikor kellene megjönnie. Aggódtam is, nehogy legyen bármi, szerintem rástresszeltem, azért éreztem magam rosszul.
Ideges voltam, fájt a derekam hajnalban, állandóan éhes voltam, ilyesmi.
De később nem volt ilyen.
Mi lett Kérdező? Terhes lettél azóta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!