Miért borult fel a menstruciom amióta babával
próbálkozunk?
Figyelt kérdés
Mióta emlékszem mindig 24 napos volt a cikluson, több éve, sosem volt másképp. Ez a 4.hónapja, hogy babával próbálkozunk és vagy hamarabb vagy később jön meg 2 nappal. Mitől lehet ez? Egyébként azt sem értem miért nem sikerul. Puszta véletlen hogy a baba projekt óta borult fel a menzeszem vagy ehhez köthető?Kétnaponta együtt vagyunk, kezdek aggódni… 25 éves vagyok.
Stressz miatt késhet mert rá görcsölsz. Nekem akkor lett baba amikor elengedtem az egészet, és nem figyeltem magam.
2023. okt. 18. 20:44
2/9 A kérdező kommentje:
Nem mindig késik, inoabb hamarabb jön. Most is 22 napra jött meg 24 helyett…
2023. okt. 18. 20:51
3/9 anonim válasza:
Nekem is borult.
A menstruációt kb. minden boríthatja. Pszichésen te borítod. Pár hónap alatt vissza szokott állni, ha nem jön össze a baba, amikor hozzászoksz a gondolathoz, hogy próbálkoztok.
2023. okt. 18. 21:59
4/9 anonim válasza:
Így van a stressz miatt borult fel, mert görcsölsz rajta. Tudom könnyű mondani, hogy engedd el…de tényleg engedd el. Élvezd az együtt töltött időt a pároddal és nem kell kötelezően sem együtt lenni, mikor egyikőtök sem akarja. Lazulj le :) Nekem ez a harmadik próbálkozós hónap…nem nèzegetem magam, nem keresek tüneteket. Ilyenkor már 1 hèttel nem vàrt előtt, az előző két hónapban már görcsölt, szurkált a hasam alja a szokásos bebeszélős tünet. Most semmi sincs és ez így van jól :)
2023. okt. 19. 05:36
5/9 anonim válasza:
A kérdés az hogy mikor ovulálsz pontosan, hanyadik ciklusnapon?
2023. okt. 19. 06:52
6/9 anonim válasza:
Én nem tudom rá a választ, de pont hasonló cipőben járok. Eddig 28-30 napos ciklusaim voltak, a következő ciklusban kezdenénk próbálkozni, erre most nem akar megjönni, már a 32.napon vagyok 😃 pedig a tüneteket már napom óta érzem
2023. okt. 19. 09:56
7/9 A kérdező kommentje:
Arra gondoltam elmegyek egy nőgyógyászhoz, elvégre 4 hónapja kétnaponta vagyunk együtt, sikerülnie kellett volna már ha minden rendben lenne…
2023. okt. 19. 10:42
8/9 anonim válasza:
Pozitív ovulációs teszt napján és azt azt követő 3 napig érdemes együttlenni. Így is 15-20% az esély a teherbeesésre.
Ha pozitív az ovu teszt azt jelenti, hogy 12-36 órán belül megtörténik a peteérés. Tehát a kis katonáknak ott kell lennie akkor.
A pàrom pl elkezdett most odafigyelni az étkezésére, vitaminokat szedni, csinált otthon végezhető termékenységi tesztet is aminek jó lett az eredménye :). Nekem ez a harmadik próbálkozós hónapom, jövő hèt keddre nem várom.
Mindenképp hasznàlj ovulàciós tesztet, hogy tudjad mikor vagy a legtermékenyebb időszakban ! Nem kell még orvoshoz menni !
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!