Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Pozitív? Lehet ilyenkor már...

Pozitív? Lehet ilyenkor már örülni vagy nagyon korai?

Figyelt kérdés

Azt gondoltam, hogy ha pozitív lesz a tesztem, akkor nem kell kérnem megerősítést, de most mégis kérnék.

[link]

[link]

Ma van a 13. dpo, nagyon halványka, de látok ott valamit, túl sokat láttam teljesen negatívat, azért reménykedem most nagyon.

Ha pozitív, akkor ilyenkor még fennáll ugye a veszélye, hogy elmúlik a csík, kicsit izgulok, de annyira felcsillant a szemem reggel.

2023. okt. 13. 09:29
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Pozitív, de nagyon korai örülni. Bármi lehet még.
2023. okt. 13. 09:32
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelmű pozitív :) Ez 10es teszt?
2023. okt. 13. 09:33
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem ertem miert tetted negativba, anélkül is latszik a 2. Csik.

Valami beindult az biztos. Ha megjön a vérzésed akkor nem marad meg a terhesseg “kémiai” terhesseg lesz.

Ilyen koran meg barmi lehet, de a teszted pozitiv. Magatol nem “mulik el a csik”

2023. okt. 13. 09:35
 4/16 A kérdező kommentje:

Mert 2 éve próbálkozunk és egyelőre nem tudom elhinni, félek kicsit elhinni.

Tudom, hogy nem magától múlik el a csík nyilván, de na... mindegy.

10-es teszt, igen

2023. okt. 13. 09:39
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Én is úgy voltam 2,5 év után,az volt az első pozitív tesztem is,hogy konkrétan nem is hittem el. Az első trimeszterbe örülni se "mertem",nem akartam beleélni magam,utána koppanni. Tesztelj majd még ha késik. Látszik egyébként. :)
2023. okt. 13. 09:49
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Szombaton teszteltem 10essel halvány de jól látható pozitívat, talán kicsit volt erősebb mint a tiéd. Hétfőn már a 25ös teszt is egyértelmű pozitív lett. Várj 1-2 napot és tesztelj vagy ugyan ilyen teszttel vagy egy 25össel. Ha már azon is látszik, az szerintem jó jel :) Én ma akarok venni digitális hétszámlálós CB-t még aztán több tesztet nem csinálok :D

ui: halk gratu :)

2023. okt. 13. 10:02
 7/16 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!!! :) :)

Gratulálok mindenkinek! :)

2023. okt. 13. 10:11
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Ez pozitív kérdező, gratulálok :)
2023. okt. 13. 10:41
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Ez egyértelműen pozitív!

Megtermékenyült az a petesejt :)))

Ha nagyon korán teszteltél, akkor megvan az esély arra, hogy megjön a menzeszed és mégsem lesz baba, de ez már komoly reményt ad, csak nem szabad 100%-osan beleélned magad!

Nem tudom, hogy a 13 dpo az hol van, mikor kellene mejönnie menzeszednek, ennyire szerencsére nekem nem kellett belemerülnöm a témába.

De annyi biztos, hogy ha majd már 3-4 napot késik és még mindig pozitív a teszt, akkor lehet örülni és időpontot kérni a terhességmegállapításra (6-7. héten már meg tudják állapítani az élő terhességet, de rendes vizsgálatot csak 8. héten tudnak csinálni, mert akkor látszik az uh-n az embrió. )

2023. okt. 13. 10:53
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Két nap múlva tesztelj Predictor teszttel :)

Majd jelentkezz, hogy miújsàg :)

2023. okt. 13. 10:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!