Pozitív? Lehet ilyenkor már örülni vagy nagyon korai?
Azt gondoltam, hogy ha pozitív lesz a tesztem, akkor nem kell kérnem megerősítést, de most mégis kérnék.
Ma van a 13. dpo, nagyon halványka, de látok ott valamit, túl sokat láttam teljesen negatívat, azért reménykedem most nagyon.
Ha pozitív, akkor ilyenkor még fennáll ugye a veszélye, hogy elmúlik a csík, kicsit izgulok, de annyira felcsillant a szemem reggel.
Nem ertem miert tetted negativba, anélkül is latszik a 2. Csik.
Valami beindult az biztos. Ha megjön a vérzésed akkor nem marad meg a terhesseg “kémiai” terhesseg lesz.
Ilyen koran meg barmi lehet, de a teszted pozitiv. Magatol nem “mulik el a csik”
Mert 2 éve próbálkozunk és egyelőre nem tudom elhinni, félek kicsit elhinni.
Tudom, hogy nem magától múlik el a csík nyilván, de na... mindegy.
10-es teszt, igen
Szombaton teszteltem 10essel halvány de jól látható pozitívat, talán kicsit volt erősebb mint a tiéd. Hétfőn már a 25ös teszt is egyértelmű pozitív lett. Várj 1-2 napot és tesztelj vagy ugyan ilyen teszttel vagy egy 25össel. Ha már azon is látszik, az szerintem jó jel :) Én ma akarok venni digitális hétszámlálós CB-t még aztán több tesztet nem csinálok :D
ui: halk gratu :)
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!!! :) :)
Gratulálok mindenkinek! :)
Ez egyértelműen pozitív!
Megtermékenyült az a petesejt :)))
Ha nagyon korán teszteltél, akkor megvan az esély arra, hogy megjön a menzeszed és mégsem lesz baba, de ez már komoly reményt ad, csak nem szabad 100%-osan beleélned magad!
Nem tudom, hogy a 13 dpo az hol van, mikor kellene mejönnie menzeszednek, ennyire szerencsére nekem nem kellett belemerülnöm a témába.
De annyi biztos, hogy ha majd már 3-4 napot késik és még mindig pozitív a teszt, akkor lehet örülni és időpontot kérni a terhességmegállapításra (6-7. héten már meg tudják állapítani az élő terhességet, de rendes vizsgálatot csak 8. héten tudnak csinálni, mert akkor látszik az uh-n az embrió. )
Két nap múlva tesztelj Predictor teszttel :)
Majd jelentkezz, hogy miújsàg :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!