Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Dec. 8-án volt meg utoljára,...

Dec. 8-án volt meg utoljára, a teszt pozitív lett. Nem korai orvoshoz menni?

Figyelt kérdés
az ultrahang kimutat ilyen idös terhességet?
2008. jan. 7. 12:58
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a jövőhéten kérj idpontot a dokidtól, ha 6 hetes a baba, akkor már lehet menni, akkor szívhang is van már elvileg! Gratulálok! :-))
2008. jan. 7. 13:14
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan egyidősek vagyunk, nekem is dec 8-án volt az utolsó mensim. Én jövőhéten (6 hét) megyek orvoshoz! Gratulálok!!!
2008. jan. 7. 13:54
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

A 6-7. héten érdemes elmenni, mert akkor már meg lehet találni a szívhangot, erős bizonyítékként az új életre. :) Ha eddig nem szedtél folsavat (vagy terhesvitamint), akkor kezdd el szerintem.

Vigyázz magatokra! Gratulálok!

2008. jan. 7. 16:32
 4/4 anonim válasza:
100%
Először is gratulálok a terhességedhez, továbbá szeretném megkérdezni, hogy volt e valami jele annak, hogy terhes vagy. Nekem is december 8-án volt utoljára a mensim. Nekem mostanában elég érzékenyek a melleim, és nagyon sokat ég a gyomrom. Tesztet még nem csináltam.
2008. jan. 8. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!