Összejöhet így a tesó?
Szülés óta 2x menstruáltam, amikor a lányom 11 hónapos volt jött meg először, majd rá 48 napra ismét. Elmúlt 14 hós, beszéltük, hogy következő ciklusban ráfeküdnénk a tesó témára, erre nem jött meg. 😅 most vagyok a 60. ciklusnap körül, várandós a teszt szerint jelenleg nem vagyok. Aktívan szoptatok reggel, déli altatásnál néha és este, gondolom, az lehet a ludas (vagy kései fogantatás, bár nem túlzottan reménykedek már). Közben elkezdtem egy méhpempő kúrát, hátha segít beállítani a ciklusomat.
Járt valaki hasonló cipőben? Félek, hogy most nehezebb lesz összehozni ezt a babát, mint a nővérét (ő rögtön összejött). Szívesen olvasnék tapasztalatokat.
A szoptatás miatt rendszertelen, de attól még osszejohet a baba
Mi az elsore 1,5 évet vártunk.ezzel szemben a második szoptatás mellett az 5.ciklusban megfogant (ez volt a 4.ciklus, amiben nem védekeztünk). Nekem az első menzim a baba fel éves korában jött meg, aztán rá 47napra, utána meg kB 35naposak voltak a ciklusok.
Szoptattam napkozben 4x, éjjel pedig kB 6x.
Nekünk pl a szoptatás alatt nem jött össze.
Hiába volt napra pontos ciklusom, nem estem egyáltalan teherbe. Hiába csak éjjel szoptattam 2x.
Abbahagytam, 2 hónap mulva elapadt a tejem, terhes is lettem. (Elötte 8hónapig próbálkoztunk).
Barátnőm most van így. Hol megjön neki, hol nem. Ő még nappal is szoptat. Fél éve próbálkoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!