Ha pár napja van néhány csepp vérzés, akkor elmegy a baba?
Szerintem a tesztnek és a labornak már biztosan hihetsz. A vérzéssel vigyázz, ha nem szűnik meg, akkor menj dokihoz! Terhesség alatti vérzés nem jelent jót!
Nekem is pecsételő vérzés jelentkezett, majd egyre több...és sajna vetélés lett a vége.
Szia!
A vetéléssel az a probléma, hogy nincs mindig tünete, vagyis akkor is elmehet a baba, ha látszólag minden rendben van.
A terhességi teszt a terhes szervezete által termelt hcg jelenlétét teszteli. A szervezet viszont nem mindig tudja, hogy már nincs élő terhesség, ezért még termelheti a hcg-t akkor is, amikor már nincs is baba.
Mindezt azért írtam le, mert sajnos nem kell hozzá pár csepp vér sem...
Nem normális a terhesség alatt még a pecsételő vérzés sem! Beágyazódás alatt minimális lehet, de akkor is jobb, ha a doki mondja, hogy minden rendben van. Mindenképpen menj el orvoshoz!
Nekem is pár csepp pecsételővel kezdődött sajnos,elmentem dokihoz írt valami hormont,de korai szakaszban többet nem tudnak tenni.
Utána pár nappal barnás váladék,két hét múlva az uh-on mondták hogy nem fejlődik,el kell venni,nem indult spontán vetélés.
Nem akarlak ijesztgetni de nem jó jel a vér,mindenképp menj orvoshoz. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!