Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Fehér folyás és benne tojásfeh...

Fehér folyás és benne tojásfehérje folyás egyben. (Fehér-csillogó) Nem tudom máshogy leírni. Lehet baba? 5 nap volna nem várom. Köszönöm.

Figyelt kérdés
2023. okt. 4. 18:43
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

A leírtak alapján a fehér, tojásfehérje-szerű folyás valószínűleg a peteérés jele lehet. Ilyenkor a női szervezetben növekszik a hüvelyváladék mennyisége és állaga, ami átlátszó és nyúlós lehet, hasonlóan a tojásfehérjéhez. Ez egy normális biológiai folyamat, és gyakran előfordul a ciklus közepén.

Azonban fontos megjegyezni, hogy a folyás jellegéből nem lehet egyértelműen következtetni a terhességre. Ha terhességet gyanítasz, a legmegbízhatóbb eredményt a terhességgi teszt nyújtja. Már van olyan ami 5 nappal a ciklus elött kimutatja a terhességet.

2023. okt. 5. 23:09
 12/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes választ. Végre valaki.
2023. okt. 6. 08:42
 13/15 anonim ***** válasza:
Azért nem irt senki hamarabb peteérést mert irtad hogy 5 nap van a nemvártig.Pl ilyenkor már rég túl vagy az ovuláción( peteérés)
2023. okt. 6. 08:59
 14/15 A kérdező kommentje:
Igen,tudom hogy túl vagyok rajta
2023. okt. 8. 16:10
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2023. okt. 8. 16:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!