Ovulációval kapcsolatos kérdés. Pozitív teszt és ovu jelek nem egyszerre vannak? Többi lent
Sziasztok
Nem értem pontosan az ovulációs jeleket és az ovulációs tesztet.
Ugyanis a tipikus ovu jelek a kis görcsök és a hüvelyi folyás mind jelenkeznek nálam DE ilyenkor még negatív az ovu teszt.
Mikor elmullik a folyás és a kis görcsök akkor lesznek pozitív tesztjeim. Nem úgy kellene lennie hogy tünetek és pozitív teszt egyszerre van?
Remélem jól fogalmaztam 😁
3 hónapja próbálkozunk és mindig pozitív ovu tesztkor voltunk együtt többet de sajnos még sikertelenül.
Kapaszkodj, meg, még akkor sincs ovud, amikor + a teszted!😁 A tüszőrepedés a + teszt utáni 12-36 órában következik be valamikor.
Nekem is előtte van egyébként folyás, semmi gond ezzel.
Igen ezt tudom 🙂 csak azért zavarodtam össze mert elvileg abba a "váladékba" maradnak életbe a kis fickók 🙂
Köszönöm szépen a válaszod
A cucc a feljutást segíti, mert ugye előtte is mehetnek, csak ott várakoznak. Aztán attól, hogy már nincs folyásod még belül simán lehet megfelelő a közeg. Van, akinek egyáltalán nincs ovus folyása, mégis minden ok.bent.
Nekem ha pozitív a tesztem akkor úgy fáj a derekam, hogy majd leszakad. Nekem ez a tojásfehérje nyák egyáltalán nem jellemző, én legalábbis sose veszem észre a bugyimon. A ragadós, krémes folyàst viszont ovu után mindig.
Nem elég akkor együtt lenni mikor pozi a teszt. Előtte is kellene, aznap is és utána is. Az, hogy pozitív a teszted azt jelenti, hogy 12-36h múlva elvileg megtörténik a tüszőrepedés. Persze a hímivarsejteknek is kell idő mire feljutnak ezért pozi ovu teszt környékén sűrűn legyetek együtt :) Nyugi, nekem ez a harmadik tesztelős hónapom lesz pénteken kezdem a tesztelést…az első két hónapban beképzeltem egy csomó tünetet is, most elengedem magam. Nem akarok ezen rúgózni :)
Nekem sosem lett pozitív az ovu tesztem. :D Pedig már a legérzékenyebb tesztet használtam, de az is halvány maradt. Teljesen ráparáztam, hogy nincs is peteérésem. Megcsináltam a termékenységtudat tanfolyamot és kikukáztam az összes tesztet. 3 hónap után már láttam a jeleim alapján, hogy nálam hogy alakul kb. az ovu. Együtt voltunk előtte, közben és utána is, második hónapban össze is jött. Engem a teszt teljesen félrevezetett.
Nem vagyunk egyformák, így teljesen felesleges tudnod arról másnál hogy alakulnak a dolgok. Magadat figyelgesd! :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!