Ez is segíti a teherbeesést?
Figyelt kérdés
Elkezdtem szedni a Gravidát a sima Gravidát ez is jó a teherbeesés segitésére?
Köszönöm szépen
2023. okt. 3. 17:09
1/4 anonim válasza:
Semmilyen vitamin nem jó a teherbeesés segítésére, nem azért árulják őket.
A terhesvitaminok arra vannak, hogy megelőzzenek bizonyos fejlődési rendellenességeket (folsav), és az anya szervezetét segítsék, hogy terhesség alatt ne hulljon ki a haja, ne romoljon meg az összes foga, ne legyen vérszegény stb.
2/4 A kérdező kommentje:
Érdekes amit írsz,ugyanis ezt mondták nekem hogy erre is nagyon jó!
2023. okt. 3. 17:58
3/4 anonim válasza:
Akkor minek kérdezel itt ha " aztmondták" ? Logikátlan
4/4 anonim válasza:
Màr tervezés előtt is szedtem terhesvitamint. Második próbálkozós hónapunkban sem jött össze, most kezdjük a harmadik hónapot. Most màr a párom is szed vitaminokat. Szerintem ez is sokat számít, de nem a vitaminoktól lesz valaki termékenyebb. Valaki semmit sem szed aztán elég ha ránéznek és teherbe esik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!