Mit jelenthet az, ha a ciklusom nagy részében vizesnek érzem magamat?
Figyelt kérdés
Felnyúlok és átlátszós vizes. Ma reggel is arra keltem, hogy eléggé bőségesen vizes volt ott. Volt nyúlós nyákom is a ciklusomban, fehér folyás is előfordult, de minimális. A mostani ciklusom nagy részében eléggé vizesnek érzem inkább magam, de a bugyin nem látszik...Ciklusom 21. napján vagyok és ma reggeltől "érzem" a petefészkem, néha úgy, hogy majd szét akar szakadni a feszüléstől, de nem fáj. Egyik napon együttlétünk után pici vér jött belőlem, de nem véreztem utána. (Nem voltunk durván együtt).2010. okt. 18. 10:19
1/2 anonim válasza:
A vizes folyás ilyenkor még nem jelez semmit. Ha közvetlenül menses előtt van, akkor általában azt jelzi, hogy megjön. Ha az elmaradt mensi után bő vizes folyás van, akkor baba lehet.
2/2 A kérdező kommentje:
Volt mensim, de mintha más lett volna mint szokott, az előzménye is másmilyen volt meg a hőm is furcsa volt akkor előtt. Mensi elmúlása után is vizes voltam. De volt toj.fehérjeszerű nyák is meg kis fehér is, de nem úgy, mint általában lenni szokott! A görbém szerint meg most lehet nem volt ovum se...és így most nem tudom mi lehet, de valami nem stimmel velem.
2010. okt. 18. 11:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!