Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit jelenthet az, ha a cikluso...

Mit jelenthet az, ha a ciklusom nagy részében vizesnek érzem magamat?

Figyelt kérdés
Felnyúlok és átlátszós vizes. Ma reggel is arra keltem, hogy eléggé bőségesen vizes volt ott. Volt nyúlós nyákom is a ciklusomban, fehér folyás is előfordult, de minimális. A mostani ciklusom nagy részében eléggé vizesnek érzem inkább magam, de a bugyin nem látszik...Ciklusom 21. napján vagyok és ma reggeltől "érzem" a petefészkem, néha úgy, hogy majd szét akar szakadni a feszüléstől, de nem fáj. Egyik napon együttlétünk után pici vér jött belőlem, de nem véreztem utána. (Nem voltunk durván együtt).
2010. okt. 18. 10:19
 1/2 anonim ***** válasza:
A vizes folyás ilyenkor még nem jelez semmit. Ha közvetlenül menses előtt van, akkor általában azt jelzi, hogy megjön. Ha az elmaradt mensi után bő vizes folyás van, akkor baba lehet.
2010. okt. 18. 11:03
 2/2 A kérdező kommentje:
Volt mensim, de mintha más lett volna mint szokott, az előzménye is másmilyen volt meg a hőm is furcsa volt akkor előtt. Mensi elmúlása után is vizes voltam. De volt toj.fehérjeszerű nyák is meg kis fehér is, de nem úgy, mint általában lenni szokott! A görbém szerint meg most lehet nem volt ovum se...és így most nem tudom mi lehet, de valami nem stimmel velem.
2010. okt. 18. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!