Rendszertelen ciklus mellett mikor tapasztalhatom meg az első jeleket?
Szia! Én 2007. aug.22.-én hagytam abba a gyósgyszert. 5 évig szedtem Triodenat. Az első mensim 32 napra jött meg, szept.22.-én, a második 41 napra, nov.6.-án, a harmadik 29 napra, dec. 10.-én! Tehát nekem is elég rendszertelen még a ciklusom. A ciklus.hu szerit nekem Karácsony körül volt peteérésem, akkor együtt is voltunk a párommal, elég sokszor. Most elvileg majd kb jan.12.-én kéne megjönnie. De remélem már nem fog! :-))
elég sok olyan tünetem van, ami a terhességre utal. Tesztet még nem csináltam, majd csak a hétvégén! Én a 3 havi mensi alapján számoltam átlagot, és az kb 34 napra jött ki. Hát kb 1 hét, és remélem, hogy kiderül már végre, hogy babám lesz-e! :))
Sok sikert, és kitartás nektek is!
Szia! Nekem is nagyon rendszertelen volt a ciklusom (az 1-2 hónap kimaradás nálam általános volt! és nekem 7 hetesen derült ki biztosra. Persze előbb is voltak tüneteim, de mivel nem számítottam babára, ezért nem gyanakodtam. Tüneteid a beágyazódás után jelentkezhetnek, ami kb 3-4 hét (de ebben nem vagyok bizti..lehet hogy csak 2). Az első tünetek: mellfeszülés, görcsölgetés(hasonlóan,mint menzi előtt), hányinger, rosszullét... Sok sikert!
20 hetes kismama
Ne számolgass, kérlek szépen! Én is itt rontottam el. Itt kezdődik a görcsös akarás (ami természetes fogamzásgátló). Csak lazán, érzésből. Még nagyon rövid ideje próbálkoztok.
De azért, hogy mégis válaszoljak a kérdésedre ne a naptár módszert használd, mert az elég bizonytalan, hanem figyeld a peteérés körüli időben az erősödő nyákozást, kissé nyúlós tojásfehérje szerű, és ha ez megvan, akkor szeressétek egymást nagyon. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!