Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintettek ez negatív teszt?

Szerintettek ez negatív teszt?

Figyelt kérdés
[link]

2023. szept. 29. 05:04
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
44%
10 dpon egy 10 es teszt már mutathatja, ha van valami
2023. szept. 29. 14:15
 12/17 anonim ***** válasza:
Ez negatív
2023. szept. 30. 07:52
 13/17 NTBS ***** válasza:
Sajnos negatív.
2023. okt. 2. 06:58
 14/17 Gina0905 ***** válasza:
Én látom, amire gondolsz, de ez még nagyon kétes! Nekem ugyan ilyen volt 10 Dpo. Most 17 DPO meg meg már olyan erős, mint a kontroll. Szeirntem 2 nap múlva tesztelj megint egy 10-es teszttel, ha az volt és nem szellcyím akkor ki kell mutatnia. Az alkohol miatt ne aggódj, ilyen korai szakaszban abszolút nem számít, a megtapadt embrió a szikhólyagból "táplálkozik", olyan 5-6 hetesen viszont már oda kell figyelni.
2023. okt. 2. 21:42
 15/17 anonim ***** válasza:
Sajnos ez negatív. Véleményem szerint ha gondolod egy 10-es érzékenységű tesztet csinálj aznap reggel amikor mennél a buliba.
2023. okt. 2. 21:43
 16/17 A kérdező kommentje:

Gina0905

Ugye hogy van ott valami? Azt hittem a kommentek miatt hogy én látok rosszul 😅nem szeretek annyit tesztelni a nem várt napja már nincs olyan messze inkább döntsön az feleslegesen nem csinálok teszteket…ha csak szellem csík volt az úgyis kiderül 😊ha meg elmarad a menstruációm majd csinálok tesztet

2023. okt. 3. 10:09
 17/17 Gina0905 ***** válasza:
Én azért reménykedtem nagyon, mert csináltam 9 DPO-n is tesztet és alapból nem látszott semmi, de ha egymás alá raktam a két tesztet akkor látszott valami elszineződés a 2.-on. Ekkor énis szétszedtem és tényleg ugyan ennyire látszott,. Alapból nem foglalkoztam volna vele csak tudtam, hogy a másik teszten nincs semmi. Másnap már volt egy egyertelmű extra halvány teszten. Nekem elég rövid a luteális fázis 11-12 napos, úgyh amikor nem jött meg még akkor is halványka volt a teszt, de már fényképezve látszott. Az előző két terhességemnél is a nemvárt napján nagyon halványka volt, de utána szépen erősödött és minden rendben volt, remélem most is így lesz! Írd meg majd mi lett kíváncsi vagyok! Drukkolok!
2023. okt. 3. 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!