Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lenne egy kérdésem az esemény...

Lenne egy kérdésem az esemény utáni tablettával kapcsolatban, lehetek terhes?

Figyelt kérdés

Most 9.28 van…múlthét pénteken múlt el a menstruációm és mivel rövidek a ciklusaim így majdnemhogy rögtön ovulálok is.

Szombaton este együtt voltunk a párommal, és semmi védekezés nélkül belém élvezett…erre rá 3 napra tehát ehét kedden vagyis 2 napja mentünk el 120 órás esemény utáni tablettáért…tudom nem volt a legjobb ötlet. Nekem most júniusban ráadásul volt egy abortuszom is…

És azt mondták az orvosok hogy imádkozzak hogy nem jön össze a terhesség. Ha nem jön meg akkor menjek vissza ultrahangra 2 hét múlva

Miután bevettem, rá egy napra egy fekete véres nagyon kevés..pontot láttam a fehérneműmön…és ennyi volt semmi több…azóta sincs ma sem. Ma viszont a bal petefészkemben szúrkáló érzés van, de ezen kívűl semmi…de fáj eléggé…most pedig rengeteg fehér folyásom van…nem tudom mi lehet ez.

Lehetséges hogy ez a vérzés beágyazódási vérzés volt? Mert amikor teherbe estem először, ugyan ilyen érzés fogott el mindenhogyan. Kérem válaszoljon valaki, eszméletlenül ideges vagyok :((p

2023. szept. 28. 09:55
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Majd kiderül.

Mikor én vettem be az escapellét 30 óra elteltével semmi tünete nem volt semminek, csak később pozitív lett a tesztem...

2023. szept. 28. 14:20
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Ügyes vagy!
2023. szept. 30. 00:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!