Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 5+6-nál csak petezsák? Rendben...

5+6-nál csak petezsák? Rendben van?

Figyelt kérdés
2023. szept. 27. 11:52
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
Biztosan 5het 6 napos voltal? Ilyenkor mar kell hogy legyen embrió es esetleg szivhang. Szikholyag sem volt?
2023. szept. 27. 11:55
 2/8 A kérdező kommentje:
Egész biztos. Sajnos csak talán sejthető szikholyag
2023. szept. 27. 12:06
 3/8 anonim ***** válasza:
92%
Ezzel a kell hogy legyen szívhang az 5.héten című fejezettel kikészítenek a hozzászólok. Szabályos ciklusnál lh tesztel követett peteéréssel 6+0 még csak petezsák volt szikhólyaggal.Nem, nem kell, hogy legyen. Másfél hétre rá volt szívhang is. Itt a gyakorin a frászt hozzák a leendő kismamákra. Nyugodj meg kedves kérdező. A sejthető szikhólyag jó jel 😉 Lesz ott pulzálás is két hét múlva. 😊
2023. szept. 27. 13:01
 4/8 A kérdező kommentje:
Annyira, de annyira remélem, hogy igazad lesz. Próbálok nyugodt maradni, de egyszerűen kikészít ez az egész. Sajnos már átéltem több vetélést
2023. szept. 27. 13:06
 5/8 anonim ***** válasza:
80%
Annyira korai volt még az uh, hogy teljesen rendben van az amit látott a doki. Nyugodj meg :)
2023. szept. 27. 16:25
 6/8 A kérdező kommentje:
De biztos a fogantatás és a peteérés. Akkor is rendben amit látott?
2023. szept. 27. 18:05
 7/8 anonim ***** válasza:
49%

Le lehet pontozni az embert, de 6. Heten a legtobb esetben mar van embrió szivhanggal foleg ha pontosan van szamolva.

"Kezdetben a terhesség 4-5. hetében ultrahang vizsgálattal csak a petezsák mutatható ki, benne az embrió még nem látható. A petezsákon belüli szikhólyag megjelenése már a terhesség megállapítható egyértelműen igazolva a méhen belüli terhességet. Ilyenkor tapintással még nem minden terhesség diagnosztizálható.

A 6. héttől már a petezsákban legtöbbször látható már az embrió és szívműködése is észrevehető vagy hallható"

Lehet hitegetni a kismamakat, de en nagyon jol tudtam hogy az üres petezsak anno semmi jot nem jelentett. Nekem is mondtak hogy lehet elszamoltam stb...

Ket lehetoseg van kerdezo: vagy kesobb fogant meg es egy het mulva mar lesz embrió vagy üres marad a petezsak.

2023. szept. 27. 18:31
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Attól még, hogy a neten általánosságban ezt lehet olvasni, a tényeket ne akard megcáfolni. Nem vagyunk egyformák, nem óramű pontossággal mennek végbe a dolgok. A beágyazódás sem mindenkinél ugyanakkor fejeződik be. Nem kell, hogy legyen szívhang a 5+6-on.Felesleges is ezen vitatkozni.
2023. szept. 27. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!