Ha a 18. ciklusnapon volt ovum mikor érdemes Hcg teszttel tesztelni? 29-31 naposak a ciklusaim
De jó szívből gratulálok 💓
Holnap reggel akkor még megpróbálom hátha 🤞
De ha 2 eve nem jön össze, miért nem lehet megpróbálni az inszemet? Vagy az ovulációs követést? Államiba jársz? Tudom, nagyon nem olcso a magán, de én magánúton egy 2. Dokihoz is elmentem, aki észrevette, hogy méhsövényem van. Legalább időben kiderült. Ilyesmi miatt is lehet nehezített a helyzetet, de sima UH-n nehezen látszik. Menj el valahová 3D-re, hidd el, ott egyértelmű lesz! ;)
Minden jót Nektek!
Vetélés óta voltam 3 különböző sztk-ás dokinál voltam de egyikük sem küldött a vérvételnél tovább
Azt mondta mindegyikük hogy minden rendben. Legyek türelmes.
Mivel összejott a baba egyszer a 12.próbálkozós hónapban ezért nem küldenek sehova hiába nem maradt velünk😢 Meg azt is mondta a doki ha egyszer összejött természetesen akkor máskor is össze fog.
De már nagyon soknak érzem ezt az időt.
Debrecent szeretném megpróbálni sok jót hallottam az ottani orvosokról hátha komolyan vennék a problémámat .
Nagyon elkeseredett vagyok már emiatt 😢
Első vagyok. De ha 2 éve próbálkoztok, akkor már igenis indokolt a kivizsgálás. És szerintem az alapján is, hogy bár összejött, de meg nem maradt. Egyébként senki nem fogja tudni, hogy valójában hogy is volt/van, csak te. Tulajdonképpen hazudhatnál is, de ennyi idővel a hátatok mögött, erre nem lesz szükség. Én biztos nem várnék tovább, ha most nem sikerül.
Ha teheted, menj magánba. Sok sikert!
Koszonom a valaszaitokat
29 eves vagyok egyebkent
Kedves 17es nagyon sajnalom ami veled tortenik 🙁
Kedves elso mindenkepp menni szeretnek valamerre remelem kideritik mi is all a hatterben
Nagyon szepen koszonom hogy irtok jo igy kiirni magambol is a dolgokat meg az is hogy jo tanacsokkal lattok el ❤️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!