Ki hányadik hétben volt először orvosnál a várandóssága során és mit látott az orvos?
Figyelt kérdés
2023. szept. 26. 11:07
11/27 anonim válasza:
8 hetesen mentem elõször, mindkét terhességnél. Nyilván akkor már látszott minden rendesen.
12/27 anonim válasza:
6+1 már volt szívhang. Az én számításaim szerint már a 7.hétben voltam akkor de visszább fent a doki egy hetet.
13/27 anonim válasza:
8+6 naposan. Egy 9+2 napnak megfelelő méretű embriót látott, aki inkább hasonlított egy gumimacira.
14/27 anonim válasza:
Számításaim szerint 8 hetesen menten, a doki 9+6-nak mérte. Szívhangot, embriót látott.
15/27 anonim válasza:
6+3, indulo szivmukodest irt a papirra.
16/27 anonim válasza:
9 hetesen voltam elsőnek ultrahangon.
17/27 anonim válasza:
Jah és volt szívhang, embrió látszódott.
18/27 anonim válasza:
Első gyerek 7 hetesen,szivhang volt.
Második terhesség 6 hetesen nem volt még szivhang (8 hetesen meg már nem volt,szóval missed ab lett a vége)
Második gyerek 8.het,szivhang.
19/27 anonim válasza:
Mivel lombikom volt, engem folyamatosan néztek, hetente a 10. heti elbocsátásomig. Másnál nem tudom, hogy megy ez, nálam talán a túlstimuláció is indokolta ezt.
4 hetesen nem volt semmi (csak megvastagodott méhnyálkahártya), 5 hetesen petezsák, 6 hetesen embrió pulzálással.
20/27 anonim válasza:
Első terhessegnel hivatalosan 9 hetre lett volna idopontom de maganban kertem 8hetesen. Nem volt embrió. Hivtam az orvosom es 2 napra ra behivtak. Megerositettek hogy nem elo a terhesség
Mostaninal 6 hetes 1 naposan kaptam idopontod ultrahangra es volt szivhang
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!