11.dpo. Mit gondoltok?
09.02. utolsó menzes első napja
09.14. ovu
Aznap, előtte és utána is voltunk együtt.
Ma vagyok a 11.dpo-n, mert teszttel követtem.
Nem érzek menstruációs görcsöt,fájdalmat. Egyedül a mellérzékenység, hétvége óta pedig a fáradtság is.(mondjuk ezt belehetne tudni a frontnak is)
Mit gondoltok? Lehet belőle valami jó?
Még nem teszteltem. Szeretném kivárni a nemvárt napját.
Szerintem is várd ki az elmaradt menzesz napját.
A felsorolt tünetek ugyanúgy PMS-tünetek is lehetnek, úgyhogy a leírtakból nehéz jósolni egyelőre. Drukkolok neked! :)
Tuneteket nezni felesleges. Nekem anno minden tunetem azonos volt a pms tunetekkel, max pisilni kellett tobbet mint azelott.
Egyebkent ciklusonkent is valtozhatnak a pms tunetek. Pl nekem nem minden alkalommal erzekeny vagy faj a mellem.
Ha homerozol is max abbol tudnad latni hogy eselyes- e vagy sem.
Addig viszont kitartast amig nem tesztelsz!
5-ös. Jajj,én is neked!
Van kedved mesélni kicsit? Mióta próbálkoztok,első baba?!, korábbi tapasztalatok esetleg?
Mivel segítessz rá? Vitaminok?
N. :)
Első baba lenne. Ez a 6. hónap, hogy újra próbálkozunk. Nagyon örülnék, ha sikerülne, sajnos egy nyolchetes vetélésem volt már. Utána alaposan kivizsgáltattam magam, de nem találták meg az okát.
Szerves folátot, D-vitamint szedek, sportolok, igyekszem kiegyensúlyozottan táplálkozni. :) neked is első baba lenne?
Igen,elsőre várunk. Egyenlőre a 2.próbálkozós hónapot töltjük, bízva a mihamarabbi + tesztben,s hogy velünk marad,ha jön.
:)
Én is D ,folsav,Czeizel babatervező szakaszú vitaminja,méhpempő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!