Ma a barátommal volt petting a péniszével izgatott de nem
tette be teljesen meg ujjazott is, kerülhetett belém annyi
előváladék h teherbe essek? Pár napon belül meg kellene
h jöjjön max 1 hét múlva:
11/19 A kérdező kommentje:
Nem,nem érte meg és most halálra izgulom magam.Annyira össze vagyok zavarodva h azt sem tudom már mi történt.Próbáltam ellenkezni de ő nagyon akarta és egyszerűen már nem tudtam h védjem magam.Testvéremet kértem h jöjjön el velem nőgyógyászhoz de nem jön azt mondja ne izguljak nem lesz semmi baj.Szüleimnek el sem mertem mondani de nagyon félek...Fogamzásgátlóra pedíg nincs szükségem tanultam ebből a dologból és szakítok a barátommal mert nem értette meg h nem akarom!Csak attól félek h terhes lettem!!!Tudom butaság de azzal nyugtatom magam h nem történt semmi olyan ami miatt ennyire félnem kellene és h sokan így "védekeznek" és nagy részük nem esik teherbe.Bár lehet h én vagyok a 10-ből 1 szerencsétlen...
Próbáltam ellenkezni de ő nagyon akarta és egyszerűen már nem tudtam h védjem magam. - tisztában vagy vele, hogy a párocskád megerőszakolt?
Testvéremet kértem h jöjjön el velem nőgyógyászhoz de nem jön azt mondja ne izguljak nem lesz semmi baj. Szüleimnek el sem mertem mondani de nagyon félek...- Mindenképpen kérj segítséget a szüleidtől! Ne maradj magadra ezzel! A saját érdekedben, mert az egész életedre kihathat!
Fogamzásgátlóra pedíg nincs szükségem tanultam ebből a dologból és szakítok a barátommal mert nem értette meg h nem akarom! - Ez egy nagyon okos döntés!!!
Csak attól félek h terhes lettem!!!Tudom butaság de azzal nyugtatom magam h nem történt semmi olyan ami miatt ennyire félnem kellene és h sokan így "védekeznek" és nagy részük nem esik teherbe. Bár lehet h én vagyok a 10-ből 1 szerencsétlen... - Így van, lehet, hogy te vagy az az 1.
Figyelj! Nagyon fontos, hogy elmondd a szüleidnek. Hidd el, segíteni fognak! Ezt a problémát nem fogod tudni egyedül kezelni. Fennáll a lelki sérülés veszélye. Mondj el mindent töviről hegyire a szüleidnek. Én nem ismerem a részleteket. Megbízhatsz a szüleidben!
2009. jan. 2. 15:06
13/19 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm az utolsó hozzászólónak aki tényleg részletesen és kedvesen nem pedíg lenézően és bunkón válaszolt!Elmondanám a szüleimnek de sajnos nem vagyok velük olyan kapcsolatban anyám ezek után szóba sem állna velem apám vagy ugyan így tenne vagy a barátnőjére bízna(aki kifejezetten utál)azzal a kifogással h ő férfi nem ért az ilyen dolgokhoz(tapasztalat).Az egyetlen akire mindíg számíthatok a nővérem de ő azt mondja felesleges orvoshoz mennem mert semmi baj nem lesz és esemény utáni tablettára sincs szükségem...folyamatosan nyugtat ő nagyon biztos benne h nem történt semmi olyan amitől teherbe estem volna!
Figy! Ha a nővéred szeret és jól megvagytok, el fog kísérni a dokihoz, nem fog lerázni. Szerintem nincsenek röntgen szemei, nem látja, mi zajlik a szervezetedben. Ne hagyd magad! Mondd el, hogy kétségbe estél és mindenképpen el akarsz menni dokihoz! Addig vacillálsz, hogy kicsúszol az időből az esemény utáni tabival! Szerintem a doki jobban el tudja dönteni, mi a helyzet, mint a nővéred. Oké, hogy nyugtatgat, de ne csak rá hagyatkozz! Ez a te életed, nem az övé. Ha a nővéred nem segít, fordulj a legjobb barátnőd szüleihez, vagy sulidokihoz, védőnőhöz, valakihez, akiben megbízol. Most igazán jól jönne, ha a párod felelősségteljes lenne, ugye...? De ő a baj okozója és az, hogy nem gondolkoztatok... Legközelebb gondold meg, kit választasz társadul!
2009. jan. 2. 16:51
Senki nem bunkón, lenézően írt, csak épp vannak emberek, akiket feldühít ez, és megértem őket, mert egyrészt számtalan ilyen kérdés van, másrészt pedig aki nem nőtt fel a szexhez, az ne csinálja. Nem kell magadra venned, ez csak a tény. Félre kellene tenned a "nincs jó kapcsolatom anyukámmal", odaállni elé, és elmondani szépen, hogy mi történt. Meg fog érteni, anya. De el sem kellene várnod, hogy megértő legyen. Talán ha leszid, egy életre megjegyzed, hogy mit szabad, és mit nem.
Sok sikert.
2009. jan. 2. 17:17
16/19 A kérdező kommentje:
Sok ehhez hasonló kérdés van én is tudom végigolvastam már mindent...de tudod minden helyzet más még akkor is ha csak egészen kicsi eltérések vannak...
Miért nem mész 72 órás tablettát felíratni? Nem baj, ha nem megy el veled a nővéred, kérj meg egy barátnődet, hogy kísérjen el, fel fogja írni az orvos, ne aggódj. Sőt, az sem biztos, hogy megvizsgál - engem sem vizsgált meg.
2009. jan. 2. 17:30
18/19 A kérdező kommentje:
Tegnap délután történt ez a dolog és ma estére megjött a menstruációm(épp aktuális volt).Így is sok esély van a terhességre vagy megnyugodhatok?Tudom ez nem jelent semmit olvastam h vagy a következő marad ki vagy előfordulhat h még később de azért ez jó jel nem?
Igen, ez jó jel! Nyugodj meg, szerintem nem lesz így már baj. Hogy magadat is megnyugtasd, 1 hét múlva vegyél egy tesztet (már van 600Ft-ért is),csináld meg, és megnyugszol teljesen. Máskor pedig ne csináljátok így, nem ér annyit az egész, hogy idegeskedj miatta!
Légy jó, vigyázz magadra.
Szia
2009. jan. 3. 11:14
Kapcsolódó kérdések: