Mit gondoltok erről a tesztről? Negatívba átrakva látszik a második csík, szabadszemmel is picit látni valamit de inkább negatívnak gondolnám. Viszont akkor miért látszik valami negatívban? A regens csík helye is meglátszik ott?
2023. szept. 23. 14:55
1/6 anonim válasza:
Ha szabad szemmel látszik valami, de nem tudom eldönteni, hogy az most a reagens helye vagy egy baromi halvány pozitív, akkor két nap múlva tesztelnék újra. Akkor egyértelmű lesz a válasz.
2/6 anonim válasza:
Poz tesztetnem kell machinálni.
4/6 anonim válasza:
Eleve nem értem miért kell nézegetni valamit “negatívba”. Ha úgy adna valós eredményt, ezt írnàk a dobozra. 🙄🤦🏻♀️
Ha normál állapotában negatívat mutat, akkor felesleges vele machinálgatni, így is úgy is negatív lesz.
Nekem amikor pozitív volt a tesztem nem kellett rajta filózni egyik alkalommal sem. A negatívakon szintúgy.
5/6 anonim válasza:
A kedvenceim a negativba rakók és tesztszetszedosok.
Ilyenkor olyan kíváncsi lennék a gondolatmenetre. Hmm, negatív a teszt, lefotozom és megszerkesztem negativba, hátha úgy ott lesz a 2. csík...hoppá, látok valamit, megkérdezem gyakorin, vajon ez a teszt pozitív???
6/6 anonim válasza:
Így nem látszik, hogy van-e színe a csíknak. Ha nincs, szürkés, akkor az csak a reagens helye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!